Когато и Ан Хатауей се ядоса

Винаги има начин да покажеш позицията си по важни въпроси, когато си публична личност. И няма как да не уважаваме онези от звездите, които използват популярността си, за да привлекат вниманието към щекотливи теми.
Ан Хатауей се оказа една от тях. В деня, в който Филмовата академия обяви номинациите за Оскарите, тя беше на снимки в Ню Йорк за Vanity Fair. По същото време стотици служители на Conde Nast – компанията, която издава списанието, бяха излезли на протест.
Той е вследствие на плановете на Conde Nast за съкращаване на 5% от персонала си. 41-годишната актриса е била с прическа и напълно гримирана за фотосесията си, когато нейните асистенти са й съобщили за протеста.
Реакцията на Ан Хатауей? Просто е станала и си е тръгнала, като е отказала да се снима за Vanity Fair. Изданието е част от портфолиото на Conde Nast, в което са още Vogue, GQ, Allure, Architectural Digest, Glamour, Self, Teen Vogue.
Плановете за съкращения в редиците на Conde Nast са от ноември 2023 г. Миналата седмица компанията сля екипите на придобитата музикална медия Pitchfork с тези на мъжкото издание GQ, при което бяха съкратени хора от Pitchfork, включително главният редактор Пуджа Пател, пише Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралят, който категорично няма да абдикира

Абдикацията на датската кралица Маргрете в полза на сина й Фредерик развълнува не само Дания, но и всички монархии в Европа. Защото постави въпроса дали няма и други монарси, на които им е време да се оттеглят от престола. Маргрете е на 83 години, когато взе решение да се оттегли […]

Subscribe US Now