Изкуството на Хари Стайлс ще се изучава в университет

Винаги, когато сме на концерт, винаги сме искали да надникнем зад кулисите и да видим какво всъщност правят изпълнителите там. Да влезем в гримьорната, за да усетим напрежението от предстоящото излизане на сцената. Или просто да се запознаем с любимия ни певец, за да ни разкрие той сам “тайни от кухнята”.
Е, може да се каже, че Хари Стайлс се заема със задачата да сбъдне повечето от желанията ни. Звездата от One Direction “влиза” в университета в Тексас. Студентите там ще имат възможност да проследят и изучават стъпките на певеца към върха, “цената” на славата и още интересни факти около музикалния път на изпълнителя. 
Курсът се казва “Хари Стайлс и култът към знаменитостите: Идентичност, интернет и европейска поп култура” и ще стартира през пролетта на 2023 г. Негов лектор ще бъде доцентът по цифрова история д-р Луи Дийн Валенсия, а студентите ще бъдат до 20 човека, пише yahoo.
Курсът се фокусира върху британския музикант и популярната европейска култура, като засяга теми за пола, сексуалността, расата, нацията и глобализма, модата, интернет и др. По този начин младите хора ще могат да стигнат до актуални въпроси и да разискват важни за тях проблеми в съвременния свят.
Студентите не само ще изучават соловите изпълнения на Стайлс (включително неговите албуми и филми), но и ще изследват и албумите на One Direction.
А дали самият Хари ще се появи в университета? Защо не.
“Мечтата ми е да накарам Хари да се появи в клас (или просто да присъства чрез Zoom), но разбирам колко е зает”, отбелязва доцентът и уточнява, че предметът не се фокусира върху личния живот на британеца, а единствено върху неговото изкуство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямото признание на една руска тенисистка

Напоследък, когато стане дума за женски тенис, винаги спираме вниманието си на вдъхновяващи тенисистки като Наоми Осака и Симона Халеп, които обръщат внимание на психичното здраве на спортистите. Но те не са единствените, които искат да покажат, че останалите няма от какво да се страхуват. Направи го и Дария Касаткина. Руската тенисистка не […]