Асиметричната, изрязана рокля на Никол Кидман, с която привлече всички погледи

Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди или пък такива за най-добро кънтри изпълнение, Никол Кидман винаги знае как да се справи с червения килим. И да оформи визията си така, че да привлече абсолютно всички погледи към себе си.
И това не учудващо, предвид че Никол е истински ветеран по отношение на светлините на прожекторите и блясъка на светкавиците. И актрисата отново грейна под тях във вечерта на наградите на Асоциацията за кънтри музика, които се състояха на преди два дни в арена “Бриджстоун”, Нашвил.
За събитието Кидман умело бе заложила на изчистена, но същевременно и предизвикателна черна рокля. Дрехата, дълга до земята, подчертаваше изящно фигурата на актрисата, дълбокото деколте – раменете ѝ, а неочакваният дълбок разрез смело разкриваше талията ѝ. Нестандартен акцент бе геометричната метална украса, която придържаше горната и долната част на асиметричната рокля.
Завършващ щрих към елегантната и смела визия бяха множеството пръстени и блестящата гривна, както и малката черна чанта. Прическата на звездата бе семпла – костата бе изправена и спусната свободно край тялото, за да фокусира вниманието върху дългите мигли и прасковения руж.
На събитието Кидман бе придружена от съпруга си, Кийт Ърбан, който се бе спрял на небрежно облекло от черни риза и панталон.
Всяка година наградите на Асоциацията за кънтри музика отдават признание за изключителни постижения в тази област на музикалната индустрия. Настоящата година отбеляза 57-та церемония, уточнява InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стана нещо неочаквано със Супермена във "Фермата"

 Един от топ играчите във „Фермата“ най-накрая беше призован на Арената. Георги от „Елбетица“, който впечатлява със суперменска бързинаи сила, за пръв път ще покаже пълната си мощ в отборния елиминационен дуел в понеделник. Към земеделеца ще се присъединят две от съотборничките му – фитнес треньорката Ния и продавачката на […]