Стана нещо неочаквано със Супермена във “Фермата”

 Един от топ играчите във „Фермата“ най-накрая беше призован на Арената. Георги от „Елбетица“, който впечатлява със суперменска бързинаи сила, за пръв път ще покаже пълната си мощ в отборния елиминационен дуел в понеделник.

Към земеделеца ще се присъединят две от съотборничките му – фитнес треньорката Ния и продавачката на цветя Еми, които също не се плашат от битките.
„Приемам дуела като голяма отговорност, но не се притеснявам, не ме е ударил адреналинът“, заяви хладнокръвно Георги. До този момент той респектираше опонентите си от „Канатица“ и те не смееха да го „дърпат“ на Арената, но в понеделник, най-накрая, ще се изправят срещу него.

В индивидуалната битка коравият като скала земеделецще се изправи срещу дизайнера Сергей от червения тим, а двамата ще дърпат въже. Ния ще тества силите си срещу учителката Теди в тегленето на каруца, а Еми – срещу собственичката на автокъща Лили в пълненето на гигантски пясъчен часовник.
В „Канатица“ се надяват да разгромят съперниците си на въпросите от „Алманаха“, защото знаят, че Георги, Ния и Еми от зеления тим не блестят със знания по българска история./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Асиметричната, изрязана рокля, с която Никол Кидман привлече всички погледи

Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди или пък такива за най-добро кънтри изпълнение, Никол Кидман винаги знае как да се справи с червения килим. И да оформи визията си така, че да привлече абсолютно всички погледи към себе си. И това не учудващо, предвид че Никол […]

Subscribe US Now