Андреа заговори за фатален край, призна, че… СНИМКА

Андреа пак шокира феновете си, само че този път не заради нескопосан фотошоп. Поп фолк дивата заговори за фатален край, а думите й предизвикаха бурни реакции и серия от въпроси сред последователите й.

Изпълнителката, която винаги е заявявала, че не се притеснява нито от недоброжелателните коментари към себе си, нито от каквито и да е било подмятания за визията или изпълненията си в социалните мрежи, този път май е стигнала някакъв предел, ако съдим по написаното.
Фен снима под полата на Андреа, тя се похвали… ВИДЕО 18+
“Разбрах, че когато някой си е изпълнил мисията докрай, си отива. От твоя живот или от живота изобщо. Осъзнах, че човеците не разбираме нито времето, нито стойността на нещата и на хората по пътя ни. Все си мислим, че ако едно нещо е дълго, то е значимо. Но има мисии и задачи, които се случват в миг и те преобръщат до края на дните ти”, така започва дългия пост на Андреа в профила й.

Всъщност цитата е от книгата “Живот в скалите” на Мария Лалева, но дали и доколко Андреа, която неведнъж е споделяла за страстта си към книгите, се припознава в съдържанието му, предстои да разберем.
Андреа се подложи на операция! Намали си бюста, защото вече не е… СНИМКА 18+
Поп фолк звездата явно е решила да направи някаква промяна в живота си и като за начало ще пробва да развие актьорските си умения в НБУ, където е първа година студентка в специалност “Актьорско майсторство”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Източник: blitz.bg
Next Post

Вера Уанг отказва да остарее

Дали заради ген, дали с много усилия и лишения, или пък с помощта на пластичната хирургия, има не една и две известни дами, които изглеждат много по-млади от своите връстнички. Поредният подобрен пример е дизайнерката Вера Уанг. Тя е на 73 години, но на голяма част от снимките й в […]