5 нови песни от седмицата

Тази седмица музикалната ни селекция започва с Cardi B, която се завръща, за да завърши лятото с най-новия си сингъл “Bongos” с участието на Megan Thee Stallion. “Bongos” е придружен от оживено, цветно видео, режисирано от Тану Муйно. Действието във видеото се развива в собствения облян в слънце оазис на Cardi B, включващ асортимент от ослепителни танцьори, обграждащи емблематичното дуо навсякъде. 
С втория си студиен албум GUTS, 20-годишната певица Оливия Родриго превръща собствената си уязвимост във вдъхновяващ призив към всяка млада жена. С 12 самостоятелни песни на Оливия, GUTS е един от най-дългоочакваните проекти за 2023 г. и включва хитовете “vampire”, “bad idea right?” и най-еуфоричния поп момент в цялата колекция – новото фокус парче “get him back!”.
Сменяме стила, за да чуем фронтмена на Rammstein Тил Линдеман с първата си нова песен, откакто станаха известни обвиненията срещу него. “Zunge” е от предстоящия едноименен албум на изпълнителя, който трябва да излезе на 3 ноември.
Сингълът идва заедно с изключително графично музикално видео, режисирано от Ана Кот, което включва всичко – от зашитата уста на Линдеман до много реалистични кървави сърца в чинии. Линдеман не казва много в описанието на клипа, въпреки че посочва, че видеото е заснето през 2021 г. 
Оливър Трий издаде най-новото си парче, озаглавено “Essence”, взето от дългоочаквания му предстоящ трети студиен албум ALONE IN A CROWD, който ще излезе на 29 септември.
В типичния стил на Трий, почитайки мощната и симбиотична връзка, която поддържа с непрекъснато нарастващата си фен база от милиони по целия свят, миналата седмица той тийзна три неиздадени песни в социалните медии, подтиквайки феновете да гласуват кое следва да бъде пуснато. “Essence” беше неоспоримият победител. На следващия ден е заснет музикален видеоклип, режисиран от изпълнителя. 
“ТРЪГВАЙ” е естественото продължение на предишната песен на Ваня Щерева “RESTART”, която излезе след 15 години затишие от изпълнителката. Това е песен за оня момент от една връзка, в който вече нищо друго не може да се направи, освен да кажеш “Тръгвай, няма повече какво да го мъчим”.
Текстът и музиката са дело на Ваня, аранжиментът е на Роби Николов, който изпява и беквокалите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Остана ли Хари и без Меган

Преди няколко дни в Netflix бе премиерата на документалната поредица Heart of Invictus, създадена, за да разкаже повече за един от най-важните проекти за принц Хари – игрите за военни ветерани, които организира вече девет години. Тазгодишното издание ще се проведе от 9 до 16 септември в Дюселдорф и заради него […]

Subscribe US Now