Кои са най-търсените звезди в IMDb за 2022 г.

До края на 2022 г. останаха само още няколко дни и е напълно нормално да започнат равносметките. Ние няма да обръщаме внимание на личните такива, а на нещо далеч по-интересно.
Всяка година един от най-големите сайтове за кино IMDb оповестява своята класация от звезди, които са били най-търсени в сайта им през изминалите 12 месеца. И тази година спокойно можем да кажем, че сме напълно доволни не само от подреждането в топ 10, но и от победителя.
10. Джейми Кембъл Боуър
Името на актьора стана много търсено от феновете на Stranger Things след като той влезе в ролята на Векна в четвъртия сезон на сериала.
9. Зоуи Кравиц
Догодина очакваме да видим режисьорския дебют на актрисата, но тази също имаше поводи да я гледаме. Първият бе “Кими”, а вторият – “Батман”.
8. Лили Джеймс
Актрисата не за първи път попада в първите 10 на IMDb, като през миналата година бе именно на десета позиция. Но тази е малко по-високо благодарение на ролята си на Памела Андерсън в сериала Pam & Tommy.
7. Остин Бътлър
След като изиграеш Елвис Пресли е доста трудно да останеш незабелязан. Ето защо Бътлър намира място в най-търсените 10 за 2022 г. Догодина също можем да очакваме да видим името му в класацията, защото ще го видим в Dune: Part Two, а и е сред основните кандидати да получи номинация за Оскар.
6. Мили Боби Браун
Да, и тук Stranger Things играе основна роля в предното класиране на актрисата, но в случая и Enola Holmes 2 удря едно рамо.
5. Джулия Гарнър
В средата на класирането намираме Гарнър, която през изминалите месеци предизвика интереса към себе си с участието си в Ozark и Inventing Anna. Новината, че ще изиграе Мадона също има пръст в успеха ѝ.
4. Джоузеф Куин
Годината бе изключителна успешна за актьора, като основна заслуга има отново четвъртият сезон на Stranger Things. Както и появата му в Dungeons & Dragons.
3. Мили Алкок
Време е за тежката артилерия, която идва с Ренира Таргариен. Или по-точно актрисата, която изигра младата версия на принцесата в първите пет епизода от първи сезон на “Домът на дракона”.
2. Ема Д’Арси
Едва ли някой е изненадан, че на второ място отново е Ренира, но този път по-зрялата ѝ версия, която видяхме в заключителните пет епизода. Интересното е, че за цели три месеца тя е била най-търсената актриса в сайта.
1. Ана де Армас
Дори драконите обаче не могат спрат кубинската актриса от това да оглави класацията на IMDb за най-популярни звезди през годината. За втора поредна година Ана де Армас омагьосва всички.
През изминалите месеци тя предизвика интереса към себе си с Deep Water, Blonde и The Gray Man. Надяваме се, че догодина ще я гледаме в Ballerina – spin-off филмът от света на Джон Уик.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В памет на Maxi Jazz от Faithless

В навечерито на Коледа, празникът ни бе помрачен от новината за смъртта на вокалиста на Faithless – Maxi Jazz. Той си отиде на 65-годишна възраст, пишат от BBC. Sister Bliss съобщи, че той е починал “мирно в съня си” в дома си в южен Лондон в петък вечерта. В изявление, споделено в неговия Instagram, […]