Азис удари тавана, вижте какви луди пари взима за… ВИДЕО

Азис неслучайно е наричан Краля на поп фолка у нас. Шоуто, което прави изпълнителят на всяко свое участие, независимо къде се намира, е толкова наситено откъм колорит, че явно всеки е готов да плаща, колкото е необходимо, за да си го осигури.

Васил, както е истинското име на звездата обаче, наскоро беше в болница на системи, а причината е претоварване. И въпреки че, след като се възстанови, той отново е в същата работна динамика, вече си дава сметка, че не е на 20 години. Това поне става ясно от негов скорошен пост в Инстаграм.
Азис не издържа и призна нещо много лично за майка си с тази СНИМКА

“Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас”, споделя той.
Азис призна за Николета: Тя е силно токсично мразена! 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)

Поне засега Азис няма намерение да отпуска топката, защото е във вихъра си, но все пак се старае да внимава, за да не се озове отново в болничната стая. Интересът към него в момента е огромен, затова и хонорара му е станал колосален – твърди се, че той прибира по 15 бона за всяка своя изява, като говорим за поне по три участия на седмица, пише “Уикенд”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктория от "Ергенът" с голяма лична новина, вижте какво показа СНИМКА

Виктория Капитонова спечели надпреварата в първото издание на риалити формата “Ергенът”, а победата явно е отключила и много други след себе си за нея в личен план. Амбициозната инфлуенсърка, която отново е във вихъра си в социалните мрежи, след като известно време беше с блокиран профил там, май се е […]

Subscribe US Now