Изнедващата промяна на Дженифър Анистън

Преди две години Дженифър Анистън се присъедини към популярния напоследък “клуб” на звездите, създали собствена козметична марка. Нейната се нарича LolaVie е специализирана единствено върху продуктите за коса. Поне засега.
54-годишната актриса от “Приятели” пък прави всичко, за да популяризира марката си по възможно най-подходящия за почитателите си начин – без филтри и много грим. Затова и никой не е учуден от последното й видео.
На него Анистън ни представя най-новото попълнение в гамата с продукти на LolaVie – интензивна възстановяваща терапия. По думите й става дума за маска, която нанасяме на косата, преспиваме с нея и след това се радваме на подхранени кичури.
А тези на актрисата определено изглеждат добре, но феновете й забелязаха и нещо ново – за първи път актрисата, станала популярна като Рейчъл от “Приятели”, се появи с няколко сребристи кичура.
Дали и Дженифър Анистън ще стане част от популярните жени, които прегръщат тенденцията да се гордеят с посивелите си коси като Анди Макдауъл и кралица Летисия? Предстои да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тони Стораро спипа сина си на калъп с две жени в леглото ВИДЕО

За никого няма да е приятно, ако баща му го хване на калъп с две жени в спалнята. Точно това се случи на Тони Стораро, който завари малкия си син Емрах в леглото с две момичета. Човека-глас побесня и започна да крещи на сина си.  Стораро настоява да ожени Емрах, […]

Subscribe US Now