Принц Уилям готви и товари храна – завръщането му към работните задачи

Пред каквито и тежки изпитания да те изправя животът, в някакъв момент ще се наложи да се върнеш към обичайните си задължения въпреки трудностите. Това важи не само за обикновените хора, но и за кралските особи.
А принц Уилям е пресният пример за последното. Въпреки трудните времена, които преживява със семейството си – баща му крал Чарлз и съпругата му Кейт Мидълтън се борят с рак, той отново се захвана с професионалните си ангажименти.
Вчера, 18 април, престолонаследникът на британския престол прекара между Съри и Лондон заедно с екип на Surplus to Supper – неправителствена организация, която се грижи да оползотворява остатъчна храна и да я превръща в ястия за нуждаещите се.
Уилям първо се включи в готвенето – като баща на три деца, той със сигурност има опит в кухнята. След това пък участва в пакетирането и товаренето на приготвяната храна на буса на организацията, съобщават Hello.
Заедно с още двама човека от Surplus to Supper принцът закара и раздаде приготвената с остатъчните продукти храна на нуждаещи се организации в Лондон като хранителни банки, училища, домове за социално слаби, приюти и религиозни организации.
Последният публичен ангажимент на принц Уилям беше на 19 март, когато беше в Шефийлд във връзка с проект за борба с бездомността. Два дни по-късно – на 22 март, съпругата му Кейт Мидълтън публично съобщи, че е диагностицирана с рак.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сода за хляб и оцет - как да измиваме правилно плодовете и зеленчуците с тях

Още от деца знаем, че всички плодове и зеленчуци трябва да бъдат добре изминавани преди да ги консумираме. Просто защото по тях може да има останала пръст и други замърсявания. В социалните мрежи напоследък пък се споделят и предлагат все повече видеа, в които различни хора ни подстрекават да минем […]

Subscribe US Now