Била ли е Ан Хечи под въздействието на наркотици при фаталната катастрофа

Само преди няколко месеца, през август, разбрахме, че след катастрофа е починала актрисата Ан Хечи. Първоначално тя е била откарана в болница и интубирана, но в последствие лекарите са констатирали смъртта ѝ.
През изминалите месеци не се знаеше какво е причинило катастрофата, при която актрисата се е ударила с колата си в къща в Лос Анджелис. Но от People разбираме, че след направената аутопсия вече има резултати, които показват, че Хечи не е била под въздействието на наркотици в момента на инцидента.
Кръвните изследвания при постъпването ѝ болницата обаче са показали наличието на бензоилекгонин, който е неактивен метаболит на кокаина. Това означава, че в миналото тя е употребявала кокаин, но няма общо с катастрофата.
В урината ѝ пък са открити канабиноиди, което също означава, че е употребявала канабис, но те не са били намерени в кръвта ѝ, следователно не е била под въздействието на наркотика при катастрофата.
В крайна сметка става ясно, че Ан Хечи може и да имала досег до кокаин и канабис, но в момента на фаталната катастрофа не е била под въздействието на наркотици. И докато не се знае каква е причината актрисата да катастрофира, е ясно какви са причините за смъртта ѝ.
След инцидента се е разразил пожар, а изгарянията на Ан Хечи са били толкова сериозни, че са попречили на тялото ѝ да абсорбира кислород, което е довели до мозъчна смърт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изложиха по брутален начин Емрах, а баща му и брат му... СНИМКИ

Скандалният наледник на фамилия Стораро – Емрах, за пореден път попадна в кофти ситуация, от която цялото му семейство срамува. Този път младият певец бе публично унижен и то в присъствието на брат си Фики и баща си Тони Стораро.  Цялото му семейство наведе засрамено глави на наградите VIP Awards, […]