Катрин Шварценегер и Крис Прат ще стават родители за трети път

Катрин Шварценегер и Крис Прат разширяват семейството си с бързи темпове. След като двамата се ожениха през юни 2019 г., им се родиха и две деца. По-голямата им дъщеря – Лила Мария е вече на три години, а по-малката – Елоиз Кристина, е на две.
Очевидно обаче Катрин Шварценегер и Крис Прат са готови за още едно дете и то вече дори е напът.
Макар нито един от двамата да не е обявявал новината в профилите в социалните си мрежи, източник на People е потвърдил, че двойката наистина очаква своето бебе номер три. Засега обаче не е ясно нито кога, нито какъв е полът на детето.
В Instagram профила си 34-годишната дъщеря на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър често споделя семейни снимки и прави впечатление, че на последните винаги е снимана в гръб.
Миналата седмица Катрин Шварценегер е качила поредица от кадри от разходка заедно със съпруга си Крис Прат и двете им момиченца. “Нещата, които ме правят щастлива: Мрачна сутрин, последвана от посещение в плевнята”, пише щастливата майка.
Няколко дни преди това пък тя е споделила снимки от зоопарка в Санта Барбара, който отново са посетили семейно.
Очакваното бебе ще е трето за семейството на Катрин Шварценегер и Крис Прат. Актьорът обаче има и един по-голям син от бившата си съпруга Ана Фарис – 11-годишният Джак.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Лопес пак с Бен Афлек - но за кратко

В последните седмици не ни останаха никакви надежди, че бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек все пак ще успее да просъществува. За съжаление, възродената им любов не оправда нито техните, нито нашите очаквания и разводът вече наистина изглежда като единственият възможен изход. След соло почивката си в Италия и […]

Subscribe US Now