Дженифър Лопес пак с Бен Афлек – но за кратко

В последните седмици не ни останаха никакви надежди, че бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек все пак ще успее да просъществува. За съжаление, възродената им любов не оправда нито техните, нито нашите очаквания и разводът вече наистина изглежда като единственият възможен изход.
След соло почивката си в Италия и няколкото дни в Париж, певицата и актриса се върна в САЩ, където отново се сблъска с действителността, от която явно искаше да избяга. В края на миналата седмица двамата с все още законния й съпруг се видяха за пръв път от известно време насам в неговия офис в Бевърли Хилс. 
Те обаче дойдоха и си тръгнаха по различно време, с което не дадоха възможност на дебнещите ги фотографи да ги снимат заедно. А дори и поотделно изглеждаха напрегнати и далеч не особено щастливи от тази своя среща. Причината за нея обаче остана неясна, предава TMZ.
Няколко дни по-късно пък стана ясно, че Бен Афлек е посетил семейното имение, но не за да се опита да изглади нещата и с Дженифър Лопес да прекарат малко време заедно, а за да си събере багажа. Още преди няколко седмици се разпространи информацията, че двамата са решили да продадат имението за милиони, щом вече няма да го използват по предназначение и да живеят там като щастливо семейство.
Според източници, цитирани от People, от два месеца актьорът живее в дом под наем и се чувства добре. А по-голямата част от времето си прекарва в офиса и изглежда е избрал да се фокусира върху работата си, за да се справи по-лесно с поредното любовно разочарование.
А междувременно Бен Афлек първо бе забелязан без брачната си халка, след което отново реши да я сложи, поне за пред хората. Дженифър Лопес пък продължава да носи символа на любовта им, дори докато съпругът й изнася вещите си от семейния им дом. И изглежда дори две десетилетия след първата им раздяла двамата не са успели да изгладят неразбирателствата, които не им позволиха тогава да останат влюбени и щастливи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Добри новини за принцеса Ан

Точно преди седмица разбрахме, че принцеса Ан е била приета в болница заради получена по време на езда травма на главата. Още тогава стана ясно, че тя ще прекара няколко дни под лекарско наблюдение, което наложи и отмяната на няколко нейни ангажимента. А думите на съпруга й, че се възстановява […]

Subscribe US Now