Големи рога: 6-годишната дъщеря на шеф Кустев от “Мастър шеф” разкрила изневярата на майка си

Вече познаваме шеф Илиан Кустев – единият от тримата топ готвачи в тазгодишното жури на “Мастър шеф”. През 2020 г. той взе участие в друго риалити – “Фермата”, но не риалити подвизите му засега представляват такъв интерес, колкото онова, което е преживял в личния си живот. Всъщност тв кариерата му стартира след тежък развод със съпругата му заради брутална изневяра от нейна страна.

“Рогата ми бяха като на лопатар”, споделя днес кулинарят, а подробностите от един от най-драматичните периоди в живота му до момента, са повече от потресаващи.
Таралежков от “Мастър шеф” смени визията, никой не може да го познае СНИМКИ

С вече бившата му жена се запознават, докато той е шеф готвач в петзвездния хотел “Риц” Лондон, където става част от екипа на шеф Джон Уилямс. В Лондон Кустев, който е готвил за много ВИП персони до момента, сред които турският президент Ердоган, принц Чарлз и актьорът Брад Пит, работи активно 2 години. Връща се у нас през 2005 г., за да сключи брак с избраницата си.
След кратък престой в Банско, кулинарният спец заминава за Париж и там работи основно в ресторанти с по 3 звезди “Мишлен”. Двамата уж много се обичат, говорят постоянно по телефона, с часове, но въпреки това се оказва, че тя е поддържала успоредно и други връзки.
Нов член на журито на “Мастър шеф” се срещна с крал Чарлз III СНИМКА
“Тогава се случи растежът на моите рога. Разбрах, когато се прибрах. Научих от дъщеря ми, която беше само на 6 години. Тя ми призна за майчините си подвизи. Не беше никак приятно да науча от детето какви ги е вършила съпругата ми”, огорчен е Кустев, който тогава решава да направи все пак и собствено разследване. Лъжел съпругата си, че не е у дома, докато в същото време гледал телевизия в хола. Тя пък му споделяла, че вече си е у дома. Не я преследвал, но ходел на местата, където тя твърдяла, че се намира и очаквано я нямало там. В един момент се уверил, че слуховете не са никак преувеличени, особено пък, когато я хванал на калъп. Тя нямало какво друго да направи и признала. В крайна сметка се стигнало до развод, пише столично издание.

Към днешна дата в живота на шеф Кустев отново има любов, но този път по-истинска. Той живее с млада брюнетка и признава, че е щастлив с нея./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ilian Kustev (@kustev_chef)

Източник: blitz.bg
Next Post

Д-р Неделя Щонова разплака мрежата с тази разтърсваща история...

Популярната докторка Неделя Щонова пак разплака мрежата със сърцераздирателен пост, в който този път не тя е главната героиня. Става дума за възрастна жена, която заделила от средствата, с които преживява, за да направи нещо специално. “Днес, сутринта, имам работна среща в едно кафе. По някое време пред масичката минава една […]

Subscribe US Now