Луиза Григорова-Макариев по бански

С покачването на температурите все повече зачестяват и горещите постове на чужди и родни известни личности. Типичен пример за това е и актрисата Луиза Григорова-Макариев, която сподели няколко снимки от морето в своя Instagram профил. 
Кадри, с които ни позволява да надникнем в семейната им ваканция с съпруга ѝ Мартин Макариев и синът им Бран. Луиза разкри няколко снимки по бански, като на една от тях е виждаме във водата да позира с малкото си момченце.
“Ядосвам се, че не мога да напиша две сносни изречения, върху последния сценарий, над който работя и като вдигна поглед от лаптопа, отново виждам, че съм благословен”, пише Мартин Макариев под поста в своя Instagram, с което изразява голямата си любов към своето семейство. 
От каченото не става ясно къде точно почива Луиза Григорова-Макариев, но пък разбираме, че е в компанията на актрисата Весела Бабинова, с която имат дългогодишно и силно приятелство. Весела роди в същия ден дъщеря си Йоана, в който и приятелката ѝ Луиза даде живот на сина си Бран.
В края на юни стана ясно, че почти 20 години след холивудската игрална версия на филма “Отблизо”, текстът му оживява и на българска сцена.
“Отблизо” е новото премиерно заглавие в театралния афиш на “Theatro отсам канала”, като в четирите главни роли влизат актьорите Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева. Режисьор на представлението е Антон Угринов, сценографията и костюмите са дело на Елис Вели, а пък музиката – на Калин Николов.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, с която споделя ваканцията си Киану Рийвс

Без да го прави целенасочено, Киану Рийвс показа тонизираната си фигура без риза, след като наскоро стана жертва на папараци, докато се любуваше на релаксиращ ден на яхта в Капри, Италия. 58-годишната звезда от “Джон Уик” изглежда в добро настроение по зелени бански, докато се наслаждава на чаша шампанско по време на […]

Subscribe US Now