Голямо щастие сполетя един от най-желаните мъже от “Игри на волята” ВИДЕО

Веселин Панчев от първия сезон на “Игри на волята” се прибра от САЩ в родината си за нещо изключително вълнуващо. Мачото показа уникални кадри от приказна сватба, на която той бе едно главните действащи лица. 

Любимецът на зрителите, който се класира на трето място, е на седмото небе от случилото се и видимо не спира да се усмихва. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Vesko Panchev (@vesko.panchev)

Неговият брат Петър Панчев вдигна хубава и забавна сватба, а на Веско му беше поверена ролята на кум. Той на няколко пъти призна пред гостите, че за него това е истинска чест и се радва, че най-добрият му приятел в живота е именно брат му. 
Веско живее в Америка, но от няколко седмици си е в България и не спира да обикаля красиви кътчета от родината си. Едва сега осъзнава колко е красива нашата държава и какви спиращи дъха местенца имаме, но им липсва реклама, за да стигне до повече хора. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Vesko Panchev (@vesko.panchev)

“Имам камион, с който обикалям Америка. Работата ми харесва – всеки ден съм на различно място. Пътувам по дългите бели пътища и мисля за нещата от живота…”, описва живота си в Америка риалити героят от “Игри на волята”. 
“В камиона си винаги имам лостове, дъмбели, ластици… Често хората се опулват, като ме видят да тренирам на някой паркинг.”, допълва той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не толкова известни, но доста секси кралски особи

Мнозина сме били любители на приказките и принцесите на Дисни в детството си. И дори ако Чаровният принц и Спящата красавица са само измислени герои, в реалния живот има някои много очарователни и дори секси принцове и принцеси. Въпреки че повечето са вече заети, това не ни пречи да се наслаждаваме отдалеч. […]

Subscribe US Now