Голямата гордост на Анджелина Джоли

Тази година Анджелина Джоли прекарва доста голяма част от времето си с децата. Видяхме ги заедно на няколко появи на червения килим, както и в Рим, където тя снима най-новия си филм, на който всъщност е режисьор. И сега отново семейството показва, че не спира да се подкрепя.
Анджелина сподели щастлива новина. В Instagram профила си тя разкрива, че 17-годишната Захара от тази есен започва да учи в колеж. А именно – Spelman College – един от престижните частни колежи за чернокожи момичета в САЩ.
На снимката от поста на Анджелина се вижда дъщеря ѝ, която позира до няколко свои състуденти, отпразнували приемането си.
“Захара със сестрите си от Spelman! Честито на всички нови студенти, които започват тази година”, пише 47- годишната актриса в описание към кадъра и споменава, че мястото е специално и е горда да има член на семейството си, който ще учи там.
Това е поредният повод, при който Анджелина показва колко близка е с децата си.
Тя и Захара са били забелязани в Италия, докато са посещавали и Ватиканския музей в Рим. А освен за туристически занимания, двете са имали време и за женски шопинг из италианската столица, разхождайки се и държейки се за ръце, припомнят Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ново 20! Не Джизъса, а Златка изневерила първа със... СНИМКИ

Сагата между Златка и Благой не е приключила, поне не откъм пикантни истории. Нищо, че Джизъса вече отново е женен, а Райкова – с ново гадже. Оказва се, че по време на почти 3-годишната им връзка плеймейтката системно кръшкала на бившия футболист. Нещо повече – според запознати именно тя е […]