Мария Бакалова завладява и Бродуей

Последните големи новини около Мария Бакалова бяха свързани с участието ѝ в “Стажантът”, където влиза в ролята на Ивана Тръмп – първата съпруга на бившия американски президент. През май актрисата представи филма на фестивала в Кан заедно с екипа.
Друго заглавие, в което скоро ще можем да гледаме Мария Бакалова, е “Триумф”. Филмът е българска продукция, а в него актрисата работи рамо до рамо с друг роден актьор, който може да се похвали с международни успехи – Юлиан Костов.
Повече подробности за “Триумф” Мария Бакалова е издала по време на фестивала за аниме, комикси и поп култура Aniventure Comic Con, разбираме от “Дневник”, които цитират БТА.
На сцената на събитието, което се проведе на 6 и 7 юли, актрисата е споделила, че участието ѝ във филма е било “прекрасно изживяване”, а от него можем да очакваме “една вдъхновена от реалността история през 90-те години”. “В момента сме в постпродукция и скоро трябва да тръгне по фестивали”, допълва тя.
Пред публиката на фестивала Мария Бакалова не скрива, че театърът винаги ще ѝ липсва и признава, че не може да определи дали обича повече киното или театъра. “Хората са го казали: Едното е хлябът, другото е водата. Едното не може без другото, но просто се фокусираш върху нещата, които са по-готови и са на дневен ред”, казва още тя.
Мария Бакалова обаче допълва също, че би се качила на сцена някой ден, а след това и издава, че подготвя именно театрален проект. И то не за коя да е сцена, а за Бродуей.
“Има една пиеса, по която в момента работим с мой колега, с който вече сме я снимали. И би трябвало, по някое време, да тръгне към Бродуей, към Ню Йорк”, споделя актрисата.
Предвид нарастващите ѝ ангажименти е напълно очаквано Мария Бакалова да разгърне професионалната си среда и макар, че има желание да продължи да работи със същите хора, с които е работила досега, не крие, че би си партнирала и с актьори като Кейт Бланшет, Мад Микелсен и Антъни Хопкинс.
Колкото до режисьорите, с които мечтае да работи, тя споменава Ларс фон Триер и Томас Винтенберг. Именно за тях двамата издава, че са я накарали да се влюби в киното.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алек Младенов вече не се крие

След шокиращия финал на “Ергенът 3”, в който Алек предпочете да си тръгне сам, а не с някоя от финалистките Маги и Надежда, той стана жертва на много критики и нападки от страна на зрителите на шоуто, което явно го беше провокирало да се покрие за известно време. Основната критика […]

Subscribe US Now