Как бившата на Джона Хил го нападна

През последните години повечето новини около Джона Хил са свързани не с някакви кариерни успехи или новости, а с личния му живот.
В момента актьорът е във връзка с Оливия Милър, като съвсем наскоро двамата дори станаха родители. И Хил изглежда щастлив макар да е преустановил медийните си изяви.
Преди това той се виждаше с инструкторката по сърф Сара Брейди, а преди това бе сгоден за Джиана Сантос. Сега обаче актьорът е изправен пред доста сериозни обвинения от Брейди.
В профила си в Instagram бившата половинка на Джона Хил публикува скрийншовете от чатове, които твърди, че са с актьора. На тях се вижда как той я принуждава да изтрие от профила си всички снимки, на които е по бански и ѝ се виждат задните части.
И макар Брейди да изтрила част от тези снимки, Джона Хил отново не е останал доволен. Актьорът като цяло е дал да се разбере, че ако тя иска да продължи да сърфира заедно с мъже и да се снима по бански, то той не е правилния партньор за нея.
Сара Брейди твърди, че тя също е страдала от психични проблеми, но не ги е използвала, за да контролира хората около себе си, както той го е правел. Сърфистката пояснява, че решава сега да говори за проблемите си с Хил, защото е разбрала, че криенето им ѝ е тежало много повече от споделянето.
Тя дори твърди, че Хил е бил емоционално насилствен спрямо нея. И това не означава, че той е ужасен човек и най-вероятно поведението му е породено от собствените му травми, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изритали брутално Грахич от екипа на Слави заради Невена Цонева

Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на “Ку-ку бенд” Цветелина Грахич потъна в забвение, а новините, които излизат за нея напоследък, не са свързани с кариерата й на певица, въпреки че босненката имаше сериозни амбиции да гради успешна самостоятелна кариера. Без подкрепата на бившия си работодател Слави Трифонов обаче, изглежда, […]

Subscribe US Now