Кое е новото гадже на Моника Белучи

През 1996 г. по време на снимките на френския филм “Апартаментът” Моника Белучи се запознава с Венсан Касел. Три години по-късно те се женят и бракът им продължава до август 2013 г. Двамата имат две дъщери – Дева (18 г.), и Леони (12 г.).
Вече цели десет години са изминали от раздялата на италианската актриса и френския актьор, като сега в нейния живот явно има нов мъж. Предполага се, че това е Тим Бъртън.
Преди четири месеца Моника Белучи му връчва наградата “Люмиер” за цялостно творчество на едноименния филмов фестивал в Лион, Франция. Сега обаче двамата са хванати да прекарват време заедно по по-интимен начин. Те са били снимани да се държат за ръка по време на разходка в Мадрид. Представители на Моника Белучи и Тим Бъртън обаче досега не са коментирали ситуацията, пише People.
Предполага се обаче, че актрисата си е намерила достоен партньор в живота в лицето на Тим Бъртън, който е номиниран за Оскар режисьор, познат и с наскоро излезлия в Nеtflix сериал Wednesday.
За личния му живот пък знаем, че от 2001 до 2014 г. е във връзка с друга актриса – Хелена Бонам Картър, с която имат две деца – син Били (19 г.) и дъщеря Нел (15 г.). Съвсем наскоро, през декември 2022 г. тя определя раздялата си с Тим Бъртън като много болезнена, тъй като е била дълготрайна. Освен това споделя, че сегашната ситуация усложнява нещата с децата им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скандал в "Ергенът". Изхвърлиха злото от шоуто, зрителите ликуват

Напрежението в риалити формата “Ергенът” ескалира и две от участничките си скочиха на бой. Липсата на кухненската везна на Симона доведе до кулминацията на скандала., след като обвини Теодора в кражба.   Този пък продукцията и самият ерген Евгени Генчев взеха адекватно решение и отстраниха най-големия агресор в цялото шоу.  Скандалът […]

Subscribe US Now