Актрисата на корицата на Rolling Stone, която разбуни духовете

Звездата на корицата на мартенския брой на списание Rolling Stone е Кристен Стюарт, спечелила славата си с участието си в тийн вампирската поредица “Здрач”. Оттогава актрисата печели роли в различни и все по-значими филми, като преди няколко години изигра дори принцеса Даяна. Но по-нестандартни и провокативни роли също я влекат.
Самата Кристен Стюарт не се притеснява да бъде по-провокативна и да показва тази своя същност и в личния си живот, и в публичното пространство. Това си личи и по корицата ѝ за Rolling Stone, която предизвика много смесени реакции.
На фотосесията за списанието актрисата позира само по кожено елече и бикини във фитнес зала, което явно е препратка към последната ѝ роля. В романтичния трилър Love Lies Bleeding Кристен Стюарт играе мениджърката на фитнес зала Лу, която се влюбва в културистка.
Актрисата, която е открито бисексуална, е на мнение, че филмите на LGBTQ+ тематика трябва да бъдат мейнстрийм, за да се отървем от предразсъдъците като общество.
По време на пресконференция по време на Берлинския филмов фестивал Кристен Стюарт е била попитана и за корицата на Rolling Stone, която хората с консервативни принципи определиха като меко казано неподходяща.
Актрисата обаче застава твърдо зад цялата концепция на фотосесията и материала в списанието и заявява, че е доволна от крайния резултат, пише The Hollywood Reporter.
“Съществуването на женско тяло и сексуалност, които не са предназначени само за хетеросексуални мъже, е нещо, с което хората не се чувстват комфортно и наистина съм доволна”, споделя Кристен Стюарт.
Тя допълва също, че ѝ харесва да изследва различните форми на женственост и да разчупва традиционните стереотипи.
“Нормално е да се правят различни снимки и да се смесват по начин, с който хората не са свикнали. Всъщност това е широко разпространено и е навсякъде, но се отрича и е лудост, че няма повече такива снимки. Хареса ми, че имах тази възможност”, казва още актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Мадона претърпя драматичен инцидент и падна по време на скорошен концерт, част от турнето ѝ Celebration. Видеоклипове от въпросния инцидент се разпространяват с шематна скорост в социалните мрежи и показват как известната певица пада от стола си по време на изпълнение на “Open Your Heart”, но след това става с усмивка. Видеото на […]

Subscribe US Now