Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Мадона претърпя драматичен инцидент и падна по време на скорошен концерт, част от турнето ѝ Celebration. Видеоклипове от въпросния инцидент се разпространяват с шематна скорост в социалните мрежи и показват как известната певица пада от стола си по време на изпълнение на “Open Your Heart”, но след това става с усмивка.
Видеото на Мадона от скорошното й шоу в Сиатъл разкрива как Мадона е седнала на стол, докато танцьор я дърпа с него обратно към сцената, но в този случай високите токчета на танцьора предизвикват подхлъзване, което води до падане на Мадона и танцьора на земята.
След като губи самообладание и равновесие за минута, Мадона се обръща по корем и се усмихва, докато позира пред тълпата. След това мъж с камера на сцената идва да й помогне да се качи на друг стол.
Докато Мадона се опитва да продължи да играе на стола, тя осъзнава, че за съжаление е седнала по грешен начин. Тълпата се засмива, когато тя изругава леко и се обръща в правилната позиция. Друга танцьорка със стол се приближава към нея, за да продължи изпълнението.
Въпреки че Мадона се опитва да не спира шоуто, тя все още е малко объркана от падането и казва: “Май забравих думите.” След малко тя си спомня текста на песента и завършва хореографията на фона на аплодиращата публика.
Малко след като видеото стана вирусно, фенове заляха публикацията с коментари на обожание към музикалната легенда.
Един човек написа: “Тя е шибана професионалистка и полага толкова много усилия да ни забавлява. Трябва да я обичаш. Тя е невероятна.” Друг фен коментира: “И никой няма да посмее да каже нещо лошо за нейното падане, защото тя го преживя и го спаси с този неин страхотен смях!”
През последните месеци Мадона се е посветила изцяло на турнето си Celebration, което първоначално беше отложено след хоспитализацията й миналата година.
През юни певицата беше намерена безчувствена в дома си и приета в реанимация. По това време вътрешен човек разкри пред Page Six, че тя е “репетирала усилено” в продължение на 12 часа, като подготовка за турнето.
Инфекцията се влоши толкова много, че Мадона трябваше да бъде поставена в медикаментозна кома, за да се подпомогне възстановяването й. Тя планираше да започне турнето във Ванкувър на 15 юли, но болестта я принуди да отложи датите за неопределено време. В крайна сметка тя започна турнето на стадион O2 през октомври и трябва да завърши в Мексико Сити на 26 април.
По време на декемврийското си представление в Barclays Center в Бруклин, Мадона разкри пред тълпата за хоспитализацията и възстановяването си от инфекцията. Изпълнителката на “Material Girl” призна, че всъщност е “е шиубано чудо”, че е оцеляла, припомня Yahoo Life.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Дейвид Бекъм разгневи британците

Дейвид Бекъм имаше възможността да връчи награда БАФТА в категорията за най-добър дебют на британски сценарист, режисьор или продуцент на провелата се в неделя церемония. Футболистът бе видимо притеснен от това си амплоа и реши да разчупи ледовете с кратко въведение, което обаче ядоса много британци. “Казват, че тренировките те […]

Subscribe US Now