Вместо да извадят очи, изписаха вежди на “Ритон” преди концерта в НДК СНИМКИ

На 3 ноември зала 1 на НДК отново ще се пръска по шевовете заради “Ритон” и не с домати, а с цветя и любов ще осеят сцената феновете на най-успешния роден дует.

Концертът на Катя и Здравко в столицата ще финализира повече от грандиозно турнето им из България, което тази година чества техните цели 45 години на сцената. И както много често се случва, когато най-много се правят опити за вадене на очи, обикновено се изписват вежди. Така се случи и сега, след като тези дни грозен слух за протест предизвика тоталното изумление на звездното семейство, както и иронични усмивки от страна на феновете им.
“Ритон” избиха рибата с тези костюми! Вижте как изглеждат ВИДЕО

Анонс за концерта на Катя и Здравко, записан от дългогодишния им приятел и колега Филип Киркоров, разпали страстите в социалните мрежи. За нула време бе тиражиран неверния слух, че Киркоров ще пее в зала 1 на НДК заедно с “Ритон”, а заради това входовете към залата ще бъдат блокирани от хейтъри, които ще замерят с домати.
Катя и Здравко подозират, че някой умишлено предизвиква подобни настроения сред публиката, с откровено политически характер. Само че опитите ще бъдат безуспешни. “Залата ще бъде пълна, защото ние не правим никога компромис с публиката си. Билетите за концерта се продават много добре и това явно дразни някого и му пречи. Но това не е наш проблем.
На нашите концерти пеем само ние, нямаме гост-звезди, защото тогава щеше да е по-правилно да се каже не концерт на “Ритон”, а концерт, организиран от “Ритон”, сподели Здравко, който е възмутен, че дори е прочел някъде, че медальона, който носи на гърдите си с буквата Z, му бил подарен от Филип Киркоров в подкрепа на войната. А всъщност буквата е подарък от Катя още през 1988 г. за годишнина от сватбата.

Както се казва, на лъжата краката са къси, а в този случай дори не блестят с кой знае какво остроумие. Междувременно Катя и Здравко подготвят големи музикални изненади за своите фенове на 3 ноември, които ще включват най-големите им хитове през годините, както и чисто нови песни./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Дует Ритон (@duetriton)

Източник: blitz.bg
Next Post

Изнудват шеф Петров по безобразен начин! Той се жалва, че...

Екип на туристическа агенция със седалище в София изнудва популярния готвач Борис Петров, пише Галерия. Известният кулинар е навлязъл в остър спор с хора, които от години насам водят групи в неговия ресторант. „Опитват се да ни изнудят, за да намалим цените на услугите. След като обяснихме, че това е невъзможно […]

Subscribe US Now