Принцеса Шарлийн в пълния й блясък

Обществените събития с участието на принцеса Шарлийн винаги се радват на голям интерес. Особено след здравословните й проблеми, които близо година я задържаха далеч от Монако и семейството й.
Сега принцесата се появи в пълния си блясък на националния празник на княжеството на 19 ноември. Облечена изцяло в ярко червено, Шарлийн носеше рокля и палто Didierangelo, както и ботуши на висок ток Manolo Blahnik в съчетание с барета.
За радост на всички жители на Монако цялото княжеско семейство беше заедно на празника и изглеждаше много тържествено. Принц Алберт и синът му принц Жак бяха облечени във в официални военни униформи и козируваха пред събралото се множество.
По-късно Шарлийн, Алберт, както и близнаците Жак и Габриела се показаха на балкона на двореца, откъдето отново поздравиха тълпите.
Вечерта продължи в същия тържествен дух с гала вечеря по повод Деня на Монако. Тя се състоя в Grimaldi Forum, като присъстваха и други членове на фамилията Грималди като сестрата на Алберт принцеса Каролин от Хановер и дъщеря й принцеса Александра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Попиляха Мон Дьо заради Мария, която призна, че не знае... ВИДЕО

Мон Дьо отнесе серия от критики, след като направи интервю с чалгаджийката Мария, а причината е нейно изказване. Тя направо изби рибата с репликата, че не знае дали е в процес на развод. Изпълнителката наблегна на дъщеря си, докато говореше за семейството, определяйки я като своето най-голямо богатство. Не пропусна да отбележи и, […]

Subscribe US Now