И децата на Уилям и Кейт – на погребението на кралицата

Днес целият свят е вперил поглед във Великобритания, където най-дълго царувалият й монарх ще бъде погребан днес. Най-известните политически лидери от цял свят, както и почти всички членове на кралското семейство ще бъдат там.
Включително и принц Джордж и принцеса Шарлот.
Деветгодишният син на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и седемгодишната му сестра ще бъдат част от погребалната процесия зад ковчега на прабаба си, която стига до Уестминстърското абатство.
Те ще бъдат съпроводени от родителите си. Процесията ще бъде водена от крал Чарлз и кралицата-консорт Камила. Веднага зад тях е единствената дъщеря на кралица Елизабет принцеса Ан и съпругът, последвани от принц Андрю и принц Едуард със съпругата си Софи.
Принцът и принцесата на Уелс – Уилям и Кейт, са следващите по ред в процесията, като между тях ще вървят двете им деца. Веднага зад тях са херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл, съобщават ни от Royal Central.
Държавното погребение на кралица Елизабет е днес, 19 септември, от около 13 часа българско време в Уестминстърското абатство, Лондон. Очаквайте подробности.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка отвърна на Благой, направо го съсипа! СНИМКА

Наскоро Благой Георгиев направи покъртителни признания за личния си живот в тв интервю за “Търси се”. Отзвукът след него, очаквано, бе повече от брутален, защото последва мълниеносна реакция от страна на бившата му изгора, с която имат общ син – Златка Райкова. По думите на ексфутболиста, родителите му били абсолютно […]

Subscribe US Now