Принц Чарлз има повод за усмивка

Изминаха няколко седмици от Платинения юбилей на кралицата, но продължават да се появяват нови подробности за събитията около него. Като например за дългоочакваното завръщане на принц Хари със семейството му в Англия и срещите с останалите от фамилията.
Нова информация потвърждава, че принц Чарлз най-после се е запознал с внучката си Лилибет.
Според източник на People, престолонаследникът е имал много емоционална среща с внуците си от по-малкия си син – едногодишната Лилибет и тригодишния Арчи. “Страхотно посещение. Принцът беше очарован да види внук си и да се срещне с внучка си за първи път”, коментира източникът.
Лилибет Даяна се роди на 4 юни 2021 г. в Калифорния и това беше първото и посещение във Великобритания. Арчи пък е роден на 6 май 2019 г. във Великобритания, но не се е завръщал в родината си от шестмесечен.
От People уточняват, че както принц Чарлз, така и съпругата му Камила са били много развълнувани от срещата с внуците. Кралица Елизабет също видя Лилибет, която е кръстена на нея, за първи път по време на Платинения си юбилей.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бил ли е агресивен Джони Деп към Уинона Райдър

Pd mc,lr mcj Уинона Райдър и Джони Деп се срещат през 1989 г. на премиерата на неин филм. Няколко месеца след това са вече двойка, а след още пет се вече сгодени. През юни 1993 г. обаче всичко между тях приключва. А сега Уинона за първи път говори съвсем открито за […]

Subscribe US Now