Как изглежда големият син на Пиърс Броснан и Кийли Смит

Пиърс Броснан и Кийли Смит са сред най-харесваните холивудски двойки. Те са заедно вече от цели 30 години и по всичко личи, че бракът им е наистина стабилен. Двамата са родители и на две деца – това са синовете им Дилън и Парис.
По-големият, Дилън, е отпразнувал рождения си ден по-рано тази седмица и по този повод майка му Кийли Смит е качила поредица от негови снимки и общи семейни кадри.
На първата от снимките в Instagram профила ѝ ги виждаме двамата прегърнати. Следващите два кадъра пък ни показват как е изглеждал първородният син на актьора като малък, а пък тези по-нататък – вече като по-голям.
На предпоследната снимка пък се е събрало цялото семейство. Видимо щастлив, Пиърс Броснан е прегърнал съпругата си, а до тях са застанали момчетата им.
“Честит 27-ми рожден ден на най-милия, нежен и невероятен човек. Толкова съм горда, че съм твоя майка, Дилън Броснан. Благодаря ти, че ме взе на това феноменално пътешествие, наречено майчинство. Обичам те до луната и обратно… с цялото си сърце”, пише Кийли Смит към поста си.
Пиърс Броснан също е отбелязал рождения ден на сина си в своя Instagram профил, с колаж от снимки, към които пише:
“Честит 27-ми рожден ден, Дилън, много те обичам, скъпи сине, ти изпълваш живота ни с любов”.
За Дилън Броснан знаем, че е модел и музикант. Образованието си той завършва през 2020 г. Миналата година пък продуцира кратък филм за кариерата и любовта към рисуването на баща си, пише Hello.
В интервю за E! News пък Дилън и Парис разказват повече за взаимоотношенията с баща им. По думите им именно той им е помогнал много да проправят собствените си пътища в индустрията.
“Мисля, че трябва просто да сме благодарни за това, че сме благословени. В края на деня просто сме благодарни, че сме тук. Дилън е невероятен музикант, аз рисувам в момента, така че действаме. Вършим си нещата ден след ден”, споделя Парис Броснан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Била ли е Джей Ло пристрастена към секса

Преди няколко дни Дженифър Лопес зарадва феновете си с новата си песен “Can’t Get Enough”. А тази седмица изненадите продължава. Певицата и актриса публикува в профилите си в социалните мрежи кратко видео от един проект, за който сама признава, че няма търпение да види бял свят. “Никога през годините не съм била толкова […]

Subscribe US Now