Изненада! Мис България 2020 става поп фолк певица СНИМКА

И Венцислава Тафкова ще се пробва в поп фолк жанра, става ясно от скорошно интервю, в което красавицата признава, че е готова да влезе с 200 в смелата идея.

Модният подиум явно вече е скучна зона за Мис България 2020, която вероятно след като е спечелила короната е преоткрила певческия си талант, след това пък е дошла и амбицията за музикална кариера. 
Мис България 2020 Венцислава Тафкова изпростя: Носете си шушляците, бедняци такива! СНИМКА

“Жанрът на песента е поп фолк. Най-слушаният в момента. Ясно е, че той е най-търсен и това се слуша в нощните клубове”, заяви Тафкова пред “Телеграф”. И добави, че не само, че ще пее поп фолк, но и вече е почти готова с първия си хит.
Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради… СНИМКА 18+
“Нищо не ми е на всяка цена и няма да пусна песента, докато не съм напълно сигурна в това, което пускам. Искам първо на мен да ми хареса и след това да я чуят всички“, обясни още миската, но не разкрива повече подробности около клипа.
Мис България подчерта, че музикалните й планове не са някаква моментна прищявка, а заявка за сериозна кариера в бранша. “Професионалната ми подготовка за пеене започна от половин година. Работя с много сериозен екип и вярвам, че ще излезе нещо хубаво от това”, нетърпелива е брюнетката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария обяви голяма новина, разкри и по какво е луд Миро ВИДЕО

След като в последно време поп фолк дивата Мария често е упреквана от феновете си, че не пуска нова музика, а само се снима оттук – оттам, ето, че май вече си е взела поука. В скорошно гостуване в “На кафе” изпълнителката обяви, че отново се впуска в професионални ангаживенти […]

Subscribe US Now