Мария обяви голяма новина, разкри и по какво е луд Миро ВИДЕО

След като в последно време поп фолк дивата Мария често е упреквана от феновете си, че не пуска нова музика, а само се снима оттук – оттам, ето, че май вече си е взела поука.

В скорошно гостуване в “На кафе” изпълнителката обяви, че отново се впуска в професионални ангаживенти и много скоро ще изненада почитателите си с нов музикален проект.
Мария остана без дрехи и задръжки на Малдивите, показа как… ВИДЕО
“След песента, която направихме с Люси, с Криско и целия ми екип, сега сме готови с още една, която ми я донесе Дядо Коледа. Надявам се, че тя ще бъде много успешна”, заяви Мария, която призна и кое е хобито, по което мъжът й е направо като омагьосан.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

“Аз обичам красивите неща, това е сигурно. И бързите коли ги харесвам, но всъщност това е нещо, което харесва и обича моят съпруг. Бензинът му е в кръвта, обожава бързите коли. Всеки има някакво хоби, неговото е това”.
Мария и Миро показаха как правят секс във ваната СНИМКИ 18+
Любопитно бе и признанието на фолкпевицата, че половинката й не я ревнува, когато ходи на участия. “Моята половинка е последният човек, който може да ревнува на света. Аз не му давам поводи за това. Това е професия. Професията не бива да бъде повод за ревност”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Актрисата, която поставя рекорди

Свикнали сме рекордите по-често да ги поставят филми, а не толкова актьори. Защото докато всеки филм си брои монетите, за да се надпреварва за най-големи приходи, актьорите обикновено повече се надяват на някой друг Оскар или Златен глобус. Казваме това във връзка с наближаващия сезон на наградите, а и с […]