Актрисата, която поставя рекорди

Свикнали сме рекордите по-често да ги поставят филми, а не толкова актьори. Защото докато всеки филм си брои монетите, за да се надпреварва за най-големи приходи, актьорите обикновено повече се надяват на някой друг Оскар или Златен глобус.
Казваме това във връзка с наближаващия сезон на наградите, а и с това, че само преди дни “Аватар: Природата на водата” стана един от шестте филма с над два милиарда долара приходи в бокс офиса.
Тази новина накара мнозина да заговорят за Зоуи Салдана – актрисата, която участва и в “Аватар”, и в “Аватар: Природата на водата”, и в “Отмъстителите: Краят”, и в “Отмъстителите: Война без край”. Какво обаче свързва тези четири филма ли?
Всички те имат приходи от над два милиарда долара. Това е добре за тях, факт, но е добре и за Зоуи Салдана. Защото с участието си точно в тези четири филма тя поставя рекорд и става първата актриса, участвала в четири отделни филма с приходи от над два милиарда долара.
Другите два филма, които също са спечелили два милиарда в бокс офиса, но пък в тях Зоуи Салдана не играе, са “Титаник” и “Междузвездни войни: Силата се пробужда”, припомнят от Glamour.
Актрисата преди е говорила за участието си във високобюджетните филми. Пред Deadline тя споделя, че се чувства благодарна и се възприема като “най-голямата щастливка” за възможността да е част от филми с големи режисьори и впечатляващ актьорски състав. Освен това Зоуи Салдана си признава, че се е възползвала от всички предимства от това и си е спечелила приятели, както и хора, на които много разчита.
Предполагаме, че е въпрос само на време актрисата да стане първата с цели пет касови филма с приходи над два милиарда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка Райкова пръсна 1500 лв. за чехли в Дубай и показа... СНИМКИ

Златка Райкова обича да се къпе в лукс от край време и не спира да го демонстрира. Плеймейтката, която е вече в доста напреднала бременност, показа с какви ултра скъпи чехли се е сдобила наскоро. И като казваме ултра скъпи, имаме предвид стойността им от “скромните” 1500 лв. Както може […]