Неприятностите, които 16-годишна украинка си навлече след като поздрави рускиня

От избухването на войната между Украйна и Русия през 2022 г. се случиха доста неща, като спортът също не остана безучастен.
В тениса например всички украински тенисисти спряха да се поздравяват след мачовете си с представители на Русия и Беларус. Така например преди няколко дни след загубата си на Australian Open Леся Цуренко не стисна ръката на беларускинята Арина Сабаленка.
Не същото обаче се случи в мача на Australian Open при девойките между Йелизавета Котляр от Украйна и рускинята Влада Минчева. 16-годишната Котляр загуби с 2-0 сета за малко над час игра, но след последната точка в мача се приближи до мрежата и поздрави Минчева.
Според Sportskeeda това действие на украинката е изненадало много хора, като дори от Министерството за младежта и спорта в Украйна са решили да проверят случая.
Йелизавета Котляр твърди, че поздравът ѝ с рускинята след мача е бил плод на невинна грешка, но твърденията са, че това обяснение не е било прието много сериозно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното оръжие на Кейт Мидълтън

Новината за неконкретизираната операция в коремната област на Кейт Мидълтън шокира много от феновете й. Процедурата обаче е минала добре, а принцесата се възстановява в London Clinic, от където не спира да поддържа контакт с всички важни за нея хора. На първо място това са децата й – десетгодишният принц […]

Subscribe US Now