Никой не очакваше това от Индиана Джоунс

Много от нас помним далечната 1984 г., когато всички застивахме пред киноекраните, за да гледаме “Индиана Джоунс и храмът на обречените”. Това е вторият филм от поредицата за легендарния археолог, който този път се впуска в шеметно приключение с певицата Уили Скот и 12-годишният Малчо. 
Малчо или по-скоро актьорът, влязал в тази роля тогава – Ке Куан, започва професионалната си кариера именно от култовия филм за проф. Джоунс. Като година по-късно го виждаме в класиката от 80-те The Goonies. 
След ролята си на Малчо, Куан участва само в девет филма. Но в крайна сметка се завръща тази година с Everything Everywhere All at Once, който му донесе награда Hollywood Critics Association Midseason и номинация за награда Сатурн.
Поредният паметен момент за Ке Куан се случи миналата неделя, 11 септември, по време на D23 Expo – събитие на Disney, на което компанията представя продукциите си за 2023 г. Тогава Индиана Джоунс и Малчо се събраха след почти четвърт век.
Цели 38 години след излизането на втория филм за Индиана Джоунс двамата актьори застават рамо до рамо за обща снимка, която Куан сподели в Instagram. “Обичам те, Инди. Индиана Джоунс и Малчо се събраха отново след 38 години”, пише той в публикацията.
Култовата поредица за Индиана Джоунс започва с “Похитителите на изчезналия кивот” през 1981 г., като следващите десетилетия виждаме Харисън Форд като прословутия археолог още четири пъти. Но тук не свършва всичко. Следващата година актьорът отново ще нахлупи каубойската си шапка, готов да се изправи пред всяко предизвикателство. Безбройните фенове на проф. Джоунс вече може да подчертаят в календара си юни месец 2023 г., когато се очаква да излезе петият филм за археолога, режисиран от Джеймс Манголд.
Самият Харисън Форд обяви новината по време на събитието на Disney, а Куан беше поканен да присъства заради ролята си в сезон 2 на “Локи”.
По-рано тази година Ке Куан беше помолен в Reddit AMA да снима още един филм за Индиана Джоунс, на което той отговори с: “Да!”, посочва The ​​A.V. Club.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Само преди около две седмици тръгнаха слуховете, че Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са решили да сложат край на връзката си. И след това те се оказаха верни. Официални детайли около раздялата, разбира се, няма и дори не е ясно дали ще има. Особено като се има предвид колко потаен […]

Никой не очакваше това от Индиана Джоунс

Индиана Джоунс и Малчо се събраха след почти четвърт век затишие.
“Храмът на обречените”, който е вторият филм от поредицата за легендарния археолог излиза на бял свят през далечната 1984 г. По това време всички са застинали пред екраните, очаквайки поредното шеметно приключение на Индиана Джоунс и неговата дружинка – певицата Уили Скот и 12-годишният Малчо.
Малчо или по-скоро актьорът, влязал в тази роля тогава – Ке Куан започва професионалната си кариера именно от култовия филм за проф. Джоунс. Като година по-късно го виждаме в класиката от 80-те The Goonies.
Да погледнем, обаче, към настоящата година и датата 11 септември, когато Харисън Форд и Ке Куан са отново заедно! Цели 38 години след излизането на втория филм за Индиана Джоунс. 51-годишният Куан, който по време на “Храмът на обречените” е все още дете, сподели снимка на дуото в Instagram. Двамата позират един до друг по време на D23 Expo на Disney.
“Обичам те, Инди. Индиана Джоунс и Малчо се събраха отново след 38 години”, пише актьорът в публикацията.
“Индиана Джоунс и храмът на обречените” печели 45,7 милиона долара през първата си седмица и събра 333,1 милиона долара в световен мащаб, пише People.
Филмът се завърта по кината през май 1984 г., като следващите няколко десетилетия виждаме, Харисън Форд като прословутия археолог още два пъти. Преди това прави дебюта си в първата част от поредицата “Похитителите на изчезналия кивот” от 1981 г. А безбройните фенове на Индиана Джоунс с нетърпение очакват най-новия пети филм, режисиран от Джеймс Манголд, който трябва да излезе през юни 2023 г.
Що се отнася до Ке Куан, от образа си на Малчо, участва само в девет филма, но в крайна сметка се завръща с Everything Everywhere All at Once от 2022 г. Играта му в него му донесе награда Hollywood Critics Association Midseason, както и номинация за награда Сатурн.
По време на D23 Expo Форд промотира новия филм за Индиана Джоунс. Куан, междувременно, беше поканен на събитието за ролята си в сезон 2 на “Локи”.
По-рано тази година актьорът беше помолен в Reddit AMA да снима още един филм за Индиана Джоунс, на което той отговори с: “Да!”, посочва The ​​A.V. Club.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стана ясно колко пари е взел Христо Стоичков от "Фермата"

Една от най-коментираните теми в социалните мрежи е влизането на футболната легенда Христо Стоичков във „Фермата“. Вече трети ден интересът към неговата изява не стихва, а мненията са разнопосочни. В центъра на дебата е дали има и какъв е размерът на хонорара, който той е получил от продуцентите и водещи […]

Subscribe US Now