Колко влюбени са Приянка Чопра и Ник Джонас

Откакто са заедно Приянка Чопра и Ник Джонас винаги са показвали открито обичта си един към друг. Напоследък все по-често споделят и снимки с дъщеричката си Малти, която през януари се присъедини към семейството им чрез сурогатна майка.
Гордите родители са съпрузи вече от четири години. Те сключиха брак с две церемонии (една индуистка и една християнска) през 2018 г., а сега отпразнуват и годишнината си, пише People.
По този повод Приянка Чопра качи снимка в Instagram профила си, на която ги виждаме заедно със съпруга ѝ Ник да танцуват.
“Намерете си човек, който ви напомня всеки ден, че сте обичан”, пише актрисата като описание на поста.
Ник Джонас коментира с емотикони сърца, но разбира се не пропусна да отбележи важното събитие и със своя публикация.
Той сподели две снимки, по една от всяка от сватбените им церемонии с Приянка, и пише: “Честит юбилей, любов моя”.
Съвместният живот на влюбената двойка изглежда върви по мед и масло, а и явно намира време и за тематични коледни приготовления. Още от миналия месец Приянка Чопра е в коледно настроение, както стана ясно от друга нейна снимка в Instagram, на която я виждаме как се е сгушила с бебе Малти пред домашната камина. Актрисата сподели още, че и коледната им елха е също вече готова за сезона.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа Банда Банда шашна с новите си обувки за почти 2 бона в ефира на БНТ СНИМКА

Лукс и финансов просперитет демонстрира Андреа Банда от ефира на БНТ. Вероятно колежките й в държавната медия са ахнали, когато са я видели тези дни да разхожда обувките си на марката “Диор”, с цена над 800 евро, в студиото на „Трето полувреме”. Инфлуенсърката, която коментира любопитни новини около Световното по […]