Помните ли Тризначките от “Биг Брадър”! Вече изглеждаш плашещо зле СНИМКИ

Едва ли има човек, който не си спомня Тризначките от Благоевград, които изгряха в едно от култовите издания на “Биг Брадър”. 

Вяра, Надежда и Любов, които забавляваха цяла България с бисерите си, към днешна дата изглеждат доста плашещо. Появиха се техни актуални снимки и ги попиляха, че са заприличали на бабички. 

Триглавата змия от „Биг Брадър“, както са известни момите от Благоевград, заминаха за Лондон преди години. Там се изпокараха със сестра си Любов, която си намери мъж и работи. Докато Надка и Вяра се издържат просейки и са безработни.
Те живеят по хостели и църкви, като не спират да плетат интриги. При една от тях те клепнаха хазяина си, че ги насилил.
Оказа се, че те му скроили номер, за да не платят няколко наема, които му дължали. Съседи доверяват, че двете сестри изнудвали така хора, които им давали стаи под наем и си лягали с мъже за пари. Освен това крадели различни вещи, като по този начин се издържали.

Върхът на глупостта им стигнала дотам, че твърдели, че са осиновени и че били от различни майки, за да получат съчувствие.
„Тези моми изглеждат наистина страховито. Някога можеха и да ловят окото, но сега са заприличали на бабички. Като бостански плашила са и едва ли някой вече ще им обърне внимание“, коментират ги в нета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Децата актьори, за които славата се превърна в травма за цял живот

Всички знаем, че славата има две лица. Зад лъскавия параван на шоубизнеса често се крият не само много трудности, но и тъмни моменти като експлоатация и дори малтретиране. А най-болезнено е, когато на подобни негативи са подложени децата, замесени в развлекателната индустрия. Още през 80-те години на миналия век Disney […]

Subscribe US Now