Какво се случва с Джъстин Бийбър 9 месеца след диагнозата

През юни 2022 г. Джъстин Бийбър разкри, че е бил диагностициран със синдром на Рамзи Хънт. За състоянието знаем, че засяга лицевите нерви, като във видео певецът сподели повече за ефектите, които са му се отразили физически.
“Това е от този вирус, който атакува нерва в ухото ми и лицевите ми нерви и е причинил парализа на лицето ми. Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихвам от тази страна на лицето си. Тази ноздра не се движи”, разкри Джъстин Бийбър във видео в Instagram. Заради състоянието му и препоръките на лекарите да си почива, на певеца му се беше наложило да отмени концертите си.
“Това е доста сериозно, както виждате. Иска ми се да не е така, но очевидно тялото ми ми казва, че трябва да поспра. Надявам се, че разбирате и ще използвам това време просто да си почина и да се отпусна, за да се върна на 100 процента”, каза още Джъстин Бийбър.
Освен това той сподели още, че си обещава да преодолее диагнозата си навреме. Певецът уточни, че прави лицеви упражнения, но не поясни кога те ще дадат резултат.
Сега, девет месеца по-късно, става ясно, че усилията му са се отразили благоприятно. Във видео на Instagram стори Джъстин Бийбър показа усмивката на лицето си – точно такава, каквато е била преди – широка и искрена – доказателство, че е изпълнил обещанието си да се възстанови.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джей Ло в пълния си блясък

Свикнали сме Дженифър Лопес да изглежда зашеметяващо всеки път. Затова и не видяхме нищо учудващо в зашеметяващия й тоалет за тазгодишните награди Грами през февруари. В него обаче имаше намек, който чак тези дни стана ясен. Джей Ло носеше блестящи обувки на платформи Revolve, които се оказаха от колекция, която […]

Subscribe US Now