Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Независимо от критиките, които се изсипаха по техен адрес заради това, че много медии видяха “кралска обиколка” в посещението на Хари и Меган в Нигерия, то се оказа наистина успешно. Особено на фона на кратката и оставилия горчив вкус визита на принца в родината му ден по-рано.
Херцозите на Съсекс прекараха в африканската държава едва три дни, но те бяха достатъчни, за да станат основна тема в местните медии и блогове, да се включат в няколко инициативи в Абуджа и Лагос, и да получат цялата любов, която не получиха във Великобритания.
И последното до голяма степен се държи на Меган Маркъл. През 2022 г. тя съобщи, че си е направила ДНК тест, който е показал, че генетично тя е 43 % нигерийка. Това беше едно от нещата, с които тя успя да спечели хората в Нигерия.
Тя участва в събитие на жените-лидери заедно с д-р Нгози Оконджо-Ивеала от Световната търговска организация. Именно там Меган сподели, че за нея да бъде отчасти нигерийка означава да е “смела, устойчива, уверена, силна, красива”.
Съпругата на принц Хари отдаде почит на корените си и на Нигерия, като носи дрехи и бижута от местни дизайнери. Червената рокля от конференцията на жените е на бранда Orire.
В друг ден Меган Маркълбеше в синя пола от традиционен местен плат на Regalia by FAL, а на последния коктейл в Абуджа носеше обеци, подарени й по време на визитата в Нигерия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Причината, заради която Дженифър Лопес отслабна драстично

За кой ли път Дженифър Лопес успя да ни впечатли със завидната форма, в която се намира, по време на MET Gala. Облечена в прилепнала рокля със сребристи елементи с подлата в бежов цвят, тя изглеждаше заслепително. Впоследствие стана ясно, че 54-годишната изпълнителка всъщност доста е отслабнала в последните месеци. […]

Subscribe US Now