Откровенията на Джулия Фокс за Кание Уест

Връзката на Джулия Фокс и Кание Уест е отдавна в историята, като двамата не се задържаха кой знае колко дълго като двойка.
Но пък за краткото време, в което бяха заедно двамата не пропускаха възможност да привлекат вниманието на папараци и фенове. Толкова, че и до днес се чудим как да определим някои от тоалетите, с които двамата са се появявали.
Оказва се обаче, че връзката им е била обречена от самото начало. Във видео в TikTok Фокс твърди, че е започнала връзката си с рапъра с ясното съзнание, че тя ще служи, за да разсее Уест от развода му с Ким Кардашиян.
Джулия Фокс допълва, че в момента работи върху мемоарите си и там също ще засегне темата, но е решила да го каже сега. Моделът пояснява също така, че когато е била с Кание Уест той винаги се е държал с нея добре и нормално.
Фокс твърди, че рапърът ѝ е писал на няколко пъти, но тя не е отговаряла, защото смята, че не си струва да излиза с известна личност, защото те почти винаги не се оказват това, за което се представят. Но в случая с Уест е решила да му даде шанс, защото си е помислила, че може да го разсее от раздялата с Ким, пише People.
Но колкото и да е искала да му помогне, се е оказало, че това просто няма как да се случи. И така се е стигнало и до раздялата им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои са най-харесваните риалити герои във "Фермата" СНИМКИ

Кои са най-обичаните риалити герои във “Фермата”? Преди зрителите да определят своя фаворит на финала на риалитито след две седмици, участниците си направиха вътрешен мини конкурс за топ играч. В него двама мъже и две жени излязоха с едни гърди напред. Красивата Аксения получи признание както от приятелите си в […]