Изненада: Теодора Мудева от “Игри на волята” се оказа бременна, но не… ВИДЕО

Поредната гореща новина от новия сезон на “Игри на волята” е напът да взриви мрежата, защото става дума за красавицата Теодора Мудева, заради която Румен Радев е готов да прави чудеса от храброст.

Брюнетката май е бременна с първото си дете и макар да не е потвърдила официално новината, кадрите говорят вместо нея. Скорошна фотосесия на носителката на титлата Мис България 2018 показва ясно, че тя има видимо пораснало коремче, което моментално озадачи всички.
Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна “Игри на волята” СНИМКИ

Понякога обаче нещата не са такива, каквито изглеждат, дори и да са много убедителни на пръв поглед.
Ето го диаманта на Мис България, който получи за годежа от Румен Радев СНИМКИ
Моделката почти успя да заблуди, че наистина е бременна във въпросната фотосесия за известен моден бранд, но побърза малко след това да сподели в Инстаграм профила си, че са й сложили изкуствен корем заради професионалните снимки, тъй като рекламира дрехи за бременни.

Е, както се казва, Мудева тренира, защото наскоро двамата с Румен Радев се сгодиха и като нищо следващите й кадри с наедряло коремче да са съвсем автентични./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Илиян Михов - Баровеца разтърси с признание: Сбогувах се със семейството си...

Илиян Михов, по-известен като Баровеца, подготвя юбилеен мега концерт на 9 октомври – 30 години Баровеца, но това, което всъщност се случва в живота му за този период, е не по-малко любопитно. “Животът ми тръгна по друг начин след тази песен. Хората ме възприемат различно, затова искам и концерта ми да бъде […]

Subscribe US Now