Любовни несполуки – кои са мъжете в живота на София Буш

София Буш успя да вдигне доста шум около себе си тази седмица, когато стана ясно, че само два месеца след като обяви, че се развежда във съпруга си, е започнала да излиза с жена.
Източници, близки до актрисата, твърдят, че тя и футболистката Ашлин Харис, която наскоро също се разведе, са започнали да излизат. Това бе голяма изненада, защото до момента Буш не е била в официална връзка с жена.
Новината обаче ни подтикна да се поразровим из личния живот на София Буш и да си припомним кои са били мъжете в живота ѝ през годините.
Чад Майкъл Мъри
Двамата се запознават на снимачната площадка на “Гимназия “Трий Хил” през 2003 г. Година по-късно актьорите се сгодяват, а през 2005 г. дори се женят.
Само пет месеца по-късно обаче обявяват, че се развеждат. Тогава актрисата смята, че Мъри ѝ е изневерил с Парис Хилтън. Въпреки разпада в отношенията им, двамата продължават да се снимат в сериала до 2009 г., пише Page Six.
Очевидно отношенията между София Буш и Чад Майкъл Мъри не са се изгладили през годините, защото през 2018 г. тя заяви пред Анди Коен, че бракът ѝ с актьора не е бил нещо, което много е искала. На което пък той отговори, че не би се оженил, ако не е по любов.
Джон Фостър
Отново на снимачната площадка актрисата среща следващото си гадже. През 2006 г., докато снимат хоръра “Остани жив”, между нея и Фостър пламват чувства.
Връзката продължава около година, но този път без лоши чувства. “Можеш да обичаш някого и да не си влюбен в него и мисля, че това беше наистина ценен урок”, казва през 2008 г. София Буш пред Us Weekly.
Джеймс Лафърти
Актрисата има връзка с още един свой колега от “Гимназия “Трий Хил”, но този път през 2008 г. Интересното е, че Чад Майкъл Мъри не е имал нищо против.
И тази връзка на София Буш обаче продължава само година и двамата се разделят през 2009 г. Миналата година Лафърти се ожени за Александра Парк, след като излизаха четири години.
Остин Никълс
Трети път с колега от сериала, но отново несполучилив. През 2010 г. актрисата споделя пред E! News, че двамата с Никълс са имали история още преди той да се присъедини към “Гимназия “Трий Хил”. 
Но и тази връзка на София Буш не успява да устои във времето. През 2012 г. двамата се разделят малко след като са приключили снимките на сериала.
Дан Фрединбърг
През 2013 г. актрисата най-после се откъсва от актьорите и решава да започне връзка с Фрединбърг, който тогава работи за Google. Но и техните взаимоотношения продължават едва 10 месеца и през 2014 г. става ясно, че са се разделили. Тогава пред People източник, близък до двамата казва, че натоварените им работни графици са направили връзката невъзможна.
“Когато се виждате за 24 часа на всеки четири седмици, е невъзможно да поддържате романтична връзка.” Година по-късно, през 2015 г., Дан Фрединбърг намира смъртта си след като получава тежка травма в главата, причинена от лавина в подножието на Еверест.
Джеси Лий Софър
София Буш решава да се върне към излизането с колеги и през 2014 г. е във връзка със Софър, с когото се запознават на снимачната площадка на “Полицаите от Чикаго”.
Но и тук връзката издържа само година. Три години след това пък Джеси Лий Софър започва да излиза с Тори ДеВито от “Гимназия “Трий Хил”, но само за няколко месеца.
Грант Хюс
И така стигаме до най-прясната раздяла в живота на 41-годишната София Буш. Двамата започват връзката си през 2020 г., а през август 2021 г. се сгодяват.
През юни следващата година в Тълса, Оклахома, се състои и сватбата им. 13 месеца по-късно дойде и новината за развода им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Блатечки смени Диляна с фатална брюнетка и осъмна с нея във... СНИМКА

Диляна Попова може и да има вече нов мъж в живота си, с когото изглежда много щастлива, но и Асен Блатечки не си губи времето, въпреки че неговата ситуация в този случай е по-различна. Актьорът вече се радва на друга красавица, не по-малко фатална от изкусителната моделка, с която изкара […]