Когато Емили Ратайковски целува мистериозен мъж

В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър-Маклард.
Малко след като стана ясно, че моделът официално се развежда, започнаха слуховете за това, че Емили и Брад Пит имат връзка. Списание People няколко пъти писа, че двамата прекарват все повече време заедно и се чувстват страхотно в компанията си.
Наскоро в интервю за Variety Емили даде малко яснота по въпроса като разясни, че отскоро е сама за първи път в живота си и просто чувства, че се наслаждава на свободата.
След последните папарашки снимки, които публикуваха от Daily Mail ясно се вижда, че Емили наистина се наслаждава, но не на свободата, а на прегръдки и целувки.
Но те определено не идват от Брад Пит, а от мистериозен непознат мъж. Красавицата страстно се целува с половинката си по време на романтична вечеря в Ню Йорк.
Не можем да отречем, че 31-годишният модел изглежда по-щастлива от всякога и по всичко личи, че вече е преодоляла скорошната си раздяла.
Както винаги, Емрата изглежда страхотно, този път облечена в черна блуза с голи рамене, подходящ елегантен панталон в същата цветова гама и червени ботуши.
От снимките се вижда, че след приятната вечеря, двамата се качват на мотор, управляван от непознатия мъж, преди да се отправят незнайно къде. Все още не е ясно кой е мистериозният господин до модела и дали връзката им е сериозна, но по всяка вероятност ще разберем съвсем скоро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анита разкри истината за Рачков и дали са разделени СНИМКА

Наскоро красивата Анита Димитрова беше забелязана на много специален празник сама. Става въпрос за грандиозния концерт на Софи Маринова, който напълни най-голямата зала в София. Рачков не беше до нея в залата, а това породи много съмнения. Всички медии писаха, че любовта им е приключила и са се разделили.  Истината […]

Subscribe US Now