Анита разкри истината за Рачков и дали са разделени СНИМКА

Наскоро красивата Анита Димитрова беше забелязана на много специален празник сама. Става въпрос за грандиозния концерт на Софи Маринова, който напълни най-голямата зала в София.

Рачков не беше до нея в залата, а това породи много съмнения. Всички медии писаха, че любовта им е приключила и са се разделили. 
Истината се оказа по-различна. Двамата са си все така заедно, а тя – все така красива. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by (@anita.dimitrovaaa)

Рачков може и да не е бил на концерта на Софи, но пък певицата е уважила рождения му ден. Анита сподели снимка с етрополската звезда, Любо Киров и любимия си. Тв водещият събра най-близките си приятели на тайна вечеря, а сред гостите се откроиха Софи Маринова и Любо Киров. 
Рачков не пропусна възможност да каже, че за него има четири български звезди – Лили Иванова, Васил Найденов, Любо Киров и Софи Маринова. “С първата не се познаваме особено, Васко Найденов нямаше възможност да присъства тази вечер, но другите две звезди са тук”, сподели пред гостите си той./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Джеймс Бонд завинаги остане в сърцето ти

Може и да е приключил с ролята на Джеймс Бонд, която изпълняваше в продължение на 15 години, но Даниел Крейг завинаги ще остане свързан с героя си. Още през 2006 г., когато излиза “Казино Роял”, актьорът става почетен командир на кралската флота, също като самия Бонд. А в началото на […]