Пак инцидент! Деси Цонева легна на легло, този път я сполетя… СНИМКИ

Деси Цонева отново претърпя инцидент, а в резултат има счупен крак. Щерката на Митко Цонев тъкмо се възстанови от операцията на кокалчето на крака, а сега й се налага отново да полежи за известно време, докато се възстанови. 

Наш репортер разбра и каква е причината за счупения крак, която се оказа смешна и нелепа, но резултатът е налице, а на Деси със сигурност не й забавно. 
 

Деси призна, че детето я е ритнало в крака и така го е счупила. Не разкрива за кое дете говори – за порасналия си син или за малката си дъщеричка. Но предвид факта, че ритникът е предизвикал такъв инцидент, то може да съдим, че става въпрос за момчето, което със сигурност има по-голяма сила от малката Бианка. 
“Счупеното носи щастие”, успокояват я нейни приятелки, а Деси гледа на случката с усмивка и се закани да бъде по-внимателна в бъдеще. Но…надали./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямо щастие сполетя един от най-желаните мъже от "Игри на волята" ВИДЕО

Веселин Панчев от първия сезон на “Игри на волята” се прибра от САЩ в родината си за нещо изключително вълнуващо. Мачото показа уникални кадри от приказна сватба, на която той бе едно главните действащи лица.  Любимецът на зрителите, който се класира на трето място, е на седмото небе от случилото […]