Дори и на 73 Агнета Фалтско от ABBA не се отказва от своята любов – музиката

Надали има някой, който да не познава Агнета Фалтско като част от шведския поп квартет АББА, създаден в далечната 1972 г. Но освен като член на култовата група, 73-годишната певицата има и свои солови проекти – като най-новия ѝ сингъл “Where Do We Go from Here?”. Той се появи само преди ден, а премиерата му бе на наскоро създадената официална страница на изпълнителката в Instagram.
Много фенове на Агнета не скриха вълнението си. “Толкова съм развълнуван за това”, сподели един, а друг прибави: “Такава прекрасна и красива изненада”.
Говорейки за вдъхновенията и новата си музика, самата Фалтско сподели пред BBC Radio 2, че “идеята за всичко това дойде внезапно.”
“Обичам музиката”, каза още певицата в радиопредаването. “Музиката е в сърцето ми и в душата ми през цялото време. Живея и спя с музика. И се чувствам добре така. Никога не се уморявам от това да се чувам по радиото. Осъзнавам, че вече не съм млада и съм много благодарна, че все още имам гласа си и добри композитори до себе си.”
Създадена в Стокхолм, ABBA става първият шведски участник, който печели конкурса за песен на Евровизия през 1974 г. По случай 50 години от победата на групата в конкурса, следващата година той ще се проведе в Малмьо, Швеция.
В отговор на въпроса дали самата група ще направи нещо, за да отбележи събитието, Фалтско заяви, че “никога не се знае нищо за АВВА. Не казвам нищо по този въпрос”.
Въпреки че АВВА отдавна не съществуват като квартет, те така и не спират с общите си проекти през годините. През 2016 г. се събраха отново за концертно турне с дигитален аватар, а през ноември 2021 г. издадоха първия си албум от 40 години насам – ABBA Voyage.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Флорънс Пю откровено за гърдите и за целулита си

За своите 27 години Флорънс Пю е добила повече смелост в стила си, отколкото много по-опитни и възрастни нейни колежки. Тя е сред знаменитостите, чието присъствие на червения килим винаги се забелязва и това се дължи чисто и просто на факта, че не си налага самоцензура. В откровено интервю с […]

Subscribe US Now