Амбър Хърд наруши мълчанието

Амбър Хърд празнува завръщането си като супергерой. В Instagram 37-годишната актриса сподели снимки от времето, когато работи по “Аквамен и изгубеното кралство”, който излезе по кината на 22 декември. В продължението на “Аквамен” от 2018 г. Хърд отново играе ролята си на Мера редом до Джейсън Момоа, Патрик Уилсън, Яхя Абдул-Матин II и Никол Кидман.
“След толкова време втората част на “Аквамен” направи своя фурор (съжалявам, твърде лесно е). Благодаря на всички мои фенове за огромната подкрепа и любов в завръщането на Мера в “Аквамен”, написа тя. “Благодаря ви много.”
По време на делото си за клевета през 2022 г. срещу бившия съпруг Джони Деп, Хърд свидетелства, че ролята й в продължението е била “много съкратена” на фона на негативното внимание към личния й живот. През септември обаче режисьорът Джеймс Уан обаче каза пред Entertainment Weekly, че намаленото екранно време на героя на Хърд винаги е било част от плана за франчайза.
“Винаги съм представял това на всички от самото начало. Първият “Аквамен” беше пътуването на Артър и Мера. Вторият филм беше замислен да бъде Артър и Орм. И така, първият беше романтичен екшън и приключенски филм, вторият е бромантичен екшън и приключенски филм”, казва режисьорът и допълва, че точно така ще си остане.
Хърд, която е заснела сцени от продължението на “Аквамен” преди процеса във Вирджиния, по време на делото твърдеше, че репутацията и кариерата й са “понесли удар” поради публичните атаки на Деп срещу нейния герой.
“Борих се много здраво, за да остана във филма. Те не искаха да ме включат във филма”, каза Хърд тогава.
“Първоначално получих един снецарий, а не след дълго ми беше даден друг, в който очевидно бяха премахнали някои снеци с участието на моята героиня. Без да давам спойлери, ще кажа само, че имаше една екшън сцена на битка между Мера и друг герой, която очевидно беше изтрита. И това далеч не е всичко. Премахнаха толкова много други сцени”, разкри тогава актрисата.
Бъдещето на филмите за Аквамен остава неясно на фона на промените в DC Studios, пише People. Миналия месец 44-годишният Момоа каза пред Entertainment Tonight, че бъдещето му в титулярната роля зависи от боксофис резултатите от новата част.
“Обичам този герой и бих искал да го играя дълго време. Ако и на публиката това й харесва, значи има начин да се случи. Но точно сега си казвам: “Не изглежда много добре.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с децата на Михаел Шумахер

На 3 януари Михаел Шумахер навърши 55 години. Само година след оттеглянето му от професионалния спорт обаче – през 2013 г., той преживя ужасяващ ски инцидент, който завинаги го прикова на легло. Макар да не знаем почти нищо за настоящето състояние на Шумахер, е ясно, че той е под постоянните […]

Subscribe US Now