Това ли е новият мъж в живота на Кендъл Дженър

Факт е, че човек трудно може да хване края на любовните връзки на Кендъл Дженър, защото те следват една след друга. Последно тя на няколко пъти се събираше и разделяше с баскетболиста Девин Букър.

Не ѝ върви в любовта и това е факт, но 27-годишната Дженър не се отказва от това да намери мъжа на сърцето си. Сега например от Cosmopolitan разбираме, че има нов слух за любовния живот на модела.
Оказва се, че Кендъл Дженър и рапърът Bad Bunny са били забелязани заедно на вечеря в Бевърли Хилс. Интересното е, че не са били сами, а в компанията на Хейли и Джъстин Бийбър. След това отново са били забелязани заедно в нощен клуб в Лос Анджелис.
Като цяло тези слухове идват от акаунта в Instagram DeuxMoi, който се слави с публикуването на подобни новини за известни личности. Които обаче в голяма част от случаите се оказват верни. Към момента няма официално потвърждение за връзката между Кендъл Дженър и Bad Bunny.
Но тя не е нелогична предвид факта, че Кендъл е сама вече от няколко месеца, а роденият в Пуерто Рико рапър също е прекратил дългогодишната си връзка в края на миналата година. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалното условие на Хари и Меган към баща му

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може и да имаха своя звезден миг на наградите БАФТА и дори успяха да привлекат вниманието по необичаен начин. Според много анализатори целта на неочаквания жест на Кейт е именно да бъдат разобличени твърденията на Хари и Меган в поредицата им за Netflix за липса […]

Subscribe US Now