Предложение за брак накара Криско да изтръпне и да реши… СНИМКИ

Рапърът Криско се оказа добър сватовник и по време на свое участие накара непознато момче да предложи брак на приятелката си. 

При последната си изява в Студентски град той забелязал влюбена двойка пред сцената, която не спирала да си разменя ласки и страстни целувки. Изведнъж Криско спрял музиката и решил да проведе блиц интервю с влюбените. 

Той установил как се казват, от къде са и от колко време са заедно. А от приказка на приказва, той предложил да младежа да падне на колене пред любимата си и да й поиска ръката. 
Малко му трябвало на младежа да се качи на сцената и да изпълни дълга си към своята половинка. Всички в клуба очаквали нейният отговор, който не закъснял и съвсем естествено се оказал положителен. 
Криско се закани да им пее на сватбата, стига да го информират кога е датата на щастливото събитие./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктория Бекъм си призна

Слуховете за раздяла между Виктория и Дейвид Бекъм се появиха след като техни фенове забелязаха, че татуировката на Виктория с инициалите на съпруга ѝ, избледнява. Стана ясно, че бившата Spice Girl иска да я премахне. Предположения за причината за това нейно решение веднага започнаха да валят, като най-много се спекулираше […]