Щурият начин, по който Марая Кери отпразнува рождения си ден

Преди няколко дни Марая Кери отбеляза своя 53-и или 54-и си рожден ден. Не е съвсем сигурно на колко точно стана певицата, тъй като информацията в мрежата е противоречива.
Но не това е важното. По-същественото е че, както по всичко изглежда, носителката на Грами не само не страда за поредната отминала година от живота си, а напротив, търси всякакви варианти да я отпразнува весело и щуро.
Тази година Марая отново се впусна в лудо приключение и реши да скочи дълбоко в океана. От видеото, което самата тя сподели в социалните мрежи, я виждаме, облечена в ярък неопренов костюм как без колебание се гмурка в ярко сините безкрайни води. Певицата изчезва в дълбините за няколко секунди, след което изскача на повърхността и се отпуска доволно по гръб.
“Празнично пръскане в 3:27 на 3.27”, озаглави тя публикацията си, с което визира часа и датата, в които всичко това се случва.
Марая, разбира се, не беше сама на празника си. До нея неотлъчно бе приятелят ѝ, хореографът Браян Танака, който не пропусна да я поздрави.
“Това е една от любимите ми снимки. Винаги. Честита годишнина, моя прекрасна кралице”, това написа Браян към черно-белия кадър, която сподели в Instagram. На снимката двамата с Марая позират усмихнати, облегнали глави един на друг.
Редица популярни личности се включиха в социалните мрежи, за обсипят Кери с добри пожелания и любов, пише People. Сред тях се открои Крис Дженър, която остави мило послание: “Честит юбилей на моята красива приятелка. Обичам те.”
Кейт Хъдсън пък сподели обща снимка с Марая, към която написа: “Честита годишнина на тази икона! Невероятна певица и текстописец.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Погнаха яко Кичка Бодурова заради скандала с Лили Иванова! СНИМКА

Очаквано думите на Кичка Бодурова по адрес на Лили Иванова отпреди няколко дни предизвикаха нещо страшно в социалните мрежи, където хейтърските коментари са във вихъра си. Както е добре известно преди две седмици примата на родната популярна музика Лили Иванова дари 1000 лева на любимия си футболен отбор “Левски”, а […]

Subscribe US Now