Има ли проблеми в брака на Джордж Клуни и Амал Клуни

Когато се женят през 2014 г., Джордж и Амал Клуни дават специален обет един на друг. “Нашата сделка е, че не можем да бъдем разделени повече от седмица”, казва Джордж за координирането на натоварените им графици. “Досега това се получава доста добре.”
Но през последните няколко години се оказва все по-трудно да се придържат към обещаното. “И двамата са хардкор работохолици, така че сякаш са в свой собствен малък балон”, казва източник ексклузивно пред In Touch, отбелязвайки, че Джордж скоро ще се премести в Ню Йорк за около година, за да играе на Бродуей – на хиляди километри от техния дом с Амал на езерото Комо, където те прекарват по-голямата част от времето си като семейство. Сега двойката, която ще отбележи 10 години брак през септември, тепърва ще трябва да се справи с много трудности. “Те са в два много различни свята през 90 процента от деня. Те водят отделни животи.”
Джордж винаги е настоявал семейството му да е на първо място. “Съпругата ми и аз проведохме този разговор, когато навърших 60 години. Казах: “И двамата обичаме това, което правим. Но трябва да сме сигурни, че няма да навреди на отношенията ни”, казва носителят на Оскар през 2021 г. 
Но оттогава Джордж, който сега е на 63 години, може би без сам да осъзнава, поставя работата си на първо място. Той режисира The Boys in the Boat, снима Wolfs заедно със стария си приятел Брад Пит в Ню Йорк и започна да снима друг филм с Адам Сандлър в Италия по-рано тази година, като същевременно продуцира проекти зад кулисите.
“Джордж ръководи своята филмова дейност – от режисиране и продуциране до актьорски роли в проекти на други хора, като военен генерал. Той е перфекционист и изисква съвършенство от всеки, който работи с него”, казва източникът, добавяйки, че става “по-екстремно”, откакто той и двамата му приятели, Ранде Гербер и Майкъл Мелдман, продават  компанията си за текила, Casamigos, през 2017 г. за 1 милиард долара. “Той не го прави за парите. Наистина му харесва и е изключително практичен.”
И по всичко личи, че жена му възприема работата си по същия начин. 46-годишната Амал “често пътува напред-назад по работа, което може да стане хаотично”, казва вътрешен човек за адвоката по правата на човека, която често е в Лондон и работи с клиенти или в Хага, Нидерландия, където се намира Международният наказателен съд.
През май Амал Клуни разкри, че е прекарала последните четири месеца в работа в панел с други международни правни експерти там, оценявайки доказателства за предполагаеми военни престъпления и престъпления срещу човечеството в Израел и Газа, което доведе до подробен доклад, подкрепящ серия от заповеди за арест. “Тя прави толкова много за света, че повечето хора дори не подозират”, казва вътрешният човек. “Нейната кариера никога няма да остане на заден план спрямо кариерата на Джордж и тя му даде да разбере това много рано.”
Дори когато са заедно в италианската си вила, работата никога не е далеч от съзнанието им. “Нито един от тях не се замисля дали да вложи 18-часов работен ден в проекти, към които са му на сърце”, казва източникът, добавяйки, че Джордж разполага с най-модерно производствено съоръжение у дома. “Единственият път, когато наистина се “припокриват”, е когато са на почивка. Но когато живеете в езерото Комо, желанието да си вземете ваканция не се появява толкова често. И двамата имат собствен персонал и приятели, затова макар и заедно на едно място, всъщност всеки отчасти живее в свой отделен свят.
Каквото и свободно време да имат Амал и Джордж Клуни, те го прекарват със 7-годишните си близнаци Александър и Ела, добавя източникът, “не непременно един с друг”, което обаче може би не е добре за връзката им. “Те изглеждат като картината на блаженството на червения килим и, разбира се, винаги са един за друг на публични места, но приятелите се чудят дали ще успеят. Много холивудски двойки не го правят”, смята още вътрешният човек, добавяйки, че неотдавнашните опасения за сигурността относно нейната международна работа по правата на човека и неговите открити политически възгледи също са допринесли за стресовите фактори в брака.
Благосъстоянието на семейството им е от първостепенно значение и за двамата, отбелязва още източникът и допълва: “Щастието на близнаците е техен основен приоритет, но ако Джордж и Амал продължат да се разделят, много неща ще бъдат заложени на карта: не само децата, но и общото им състояние от 600 милиона долара.” Само вилата на езерото Комо струва поне 100 милиона долара.
Така че с наближаването на 10-ата им годишнина, “те се опитват да положат повече усилия, за да прекарват качествено време заедно”, казва вътрешният човек, отбелязвайки, че Джордж всъщност е поел ролята в пиесата на Бродуей, базирана на неговия филм от 2005 г. Good Night, and Good Luck, защото Амал може да прекарва повече време в Ню Йорк като част от работата си като помощен професор в Колумбийския университет. “Но очевидно тя все още ще пътува много и той няма да може да се измъкне толкова лесно. Така че, за съжаление, те отново ще водят отделен живот.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Официалното сбогуване на Диана Димитрова

Още в края на април Диана Димитрова използва социалните мрежи, за да съобщи “преди да са тръгнали други грозни слухове”, че напуска театъра. Актрисата уточни, че не се появява никъде по телевизията, защото отказва всякакви участия. Тя сподели също така, че е успяла да се справи с изпитите и е приета в […]

Subscribe US Now