Вера Уанг отново по бански на 74 – какви коментари предизвикаха новите й снимки

Докато някои хора имат притеснения да се появят по бански на плажа, други не изпускат възможност да демонстрират форми. Разбира се, това зависи и от физическите ни дадености, но и от начина, по който се възприемаме. И докато за някои на 74 вече си стар, за други, като Вера Уанг, възрастта е просто число.
Модната дизайнерка неведнъж е показвала, че може вече да не е първа младост, но пък се чувства страхотно в кожата си и иска всички да знаят това. А в профилите си в социалните мрежи често публикува снимки, които предизвикат разнопосочни коментари.
На последните подобни Вера Уанг e с цял, бял бански да се излежава и наслаждава на слънцето край басейна в имението си. Tя е с големи слънчеви очила, с каквито често я виждаме, защото фигурата й може да е младежка, но не същото може да се каже за лицето й.
Когато обаче се снима отдалече и е със спусната, блестяща коса, дизайнерката спокойно може да бъде объркана за млада девойка. Няма спор, цялостното й излъчване далеч не е като на баба и това не спира да изумява всички.
Докато някои заявяват, че тя е обърнала процеса на стареене или е открила тайната на вечната младост, други се възхищават на стройните й крака и тънка талия и сами си признават, че е време да се вземат в ръце, защото дори на половината от нейната възраст не изглеждат така добре. Разбира се, не липсват и такива, които смятат, че визията й на снимките е продукт преди всичко на филтри и програми за обработка. пише LAD Bibble.
А на въпросите какво прави, за да изглежда така на 74 години, Вера Уанг е отговаряла неведнъж. И отговорите й отново са изненада. Сред обичайните й занимания са да яде бързи храни, да пие коктейли с вода, и да прекарва много време на слънце. Също така много обича да си поспива. Тя също така смята, че работата й е това, което я държи млада и енергична.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Раджуа Ал-Хюсеин - първи снимки на бременната съпруга на престолонаследника на Йордания

Точно преди година – на 1 юни 2023-а, първородният син на крал Абдула Втори и кралица Рания се ожени за Раджуа ал Саиф. През април тази година йорданският принц Хюсеин и съпругата му съобщиха, че очакват първото си дете. А сега 30-годишната Раджуа, която вече е приела името на съпруга […]

Subscribe US Now