Кой е новият съпруг на майката на Майли Сайръс

Определено брака между Тиш Сайръс и Били Рей Сайръс не е бил безпроблемен. Въпреки че имат пет деца, сред които е и Майли Сайръс, двамата подават документи за развод на цели три пъти, като последният е и окончателен.
В началото на миналата година стана ясно, че с брака им е свършено, а отчуждението е настъпило дори няколко години по-рано. Това обаче не означава, че 56-годишната Тиш няма да намери отново любовта. Дори вече го е направила.
Според източници на Just Jared, Тиш Сайръс отново е минала под венчилото, но този път с актьора Доминик Пърсел, познат ни от сериала “Бягство от затвора”.
Твърденията са, че церемонията се е състояла в Малибу, Калифорния, край басейн през изминалия уикенд, пише People. От папарашките снимки става ясно, че Тиш и Доминик са се венчали в тесен семеен кръг, а булката е била облечена в бяла рокля, разбира се.
На церемонията са присъствали както Майли Сайръс, така и сестра ѝ Бранди и брат ѝ Трейс. Сватбата между Тиш Сайръс и Доминик Пърсел не е чак толкова изненадваща, защото през април тази година те обявиха, че сгодени. Официално са заедно пък от ноември 2022 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Малката "тайна" любов в живота на Никол Кидман

Никол Кидман, оказва се, има една не толкова позната любов в живота си. Която дели със семейството си. Освен с двете си деца и съпруга си, холивудската звезда обича да прекарва време и с очарователния малък пудел Джулиън. 56-годишната актриса осиновява кученцето си още през 2019 г. и оттогава му […]

Subscribe US Now